Burs verilecek miktar belirleme

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.173
38.001
598
Herkese günaydın hayırlı haftalar
Forumu uzun zamandır aile üyeleriminde önerisi ile takip ediyordum üye olup paylaşım yapmaya karar verdim ❤️

Teyzemin çocukluk arkadaşı vefat etti allah rahmet eylesin.. kızı bu sene üniversiteye başladı.

İyi bir bölümü kazandı çok azimli masallah bunca zorluğa rağmen..
Biz burs vermek istiyoruz
Babadan hayır yoktu zaten şimdi anne de melek olunca zorlanmasını istemiyoruz destek olmak istiyoruz..
çok azimli çok güçlü bir kız..
Burs miktarını belirleyemedik
Kyk yurduna yerleşmiş bu aydan itibaren düzenli olarak vereceğiz her ay
Sizce miktar ne olmalı?
Şuan ki şartları göz önünde bulundurursak?

Nerede okuduğuna bağlı. Maddi durumunuza gire de değişir. Kyk bursu şu an 450 lira sanırım. Siz 150 lira gibi bir miktar para da verebilirsiniz

500 lira çok ideal eğer KYK da çıkmışsa. Allah razı olsun yalnız birakmamissiniz.

Ha bir arkadaş KYK bursu demiş. Burs çıktıysa 200/250 civarı da yeterli olabilir.

Bence maddi durumunuza gore kendiniz belirleyin . Sakarya çok büyük bir üniversite değil. Sakaryada okuyan arkadaşlarım vardı. Bence 150 200 lira işini görür yine de siz bilirsiniz .

500 lira çok ideal eğer KYK da çıkmışsa. Allah razı olsun yalnız birakmamissiniz.

Ha bir arkadaş KYK bursu demiş. Burs çıktıysa 200/250 civarı da yeterli olabilir.
Sanırım kyk bursu hemen verilmiyor yeni girdi burslar hemen veriliyor mu bilgim yok
Çok fazla bir durumumuz yok allah nasibimizi verir hepimizin uygun miktarı belirleyip her ay onu görmezden geleceğiz maaşlardan
Fazlası olsun eksiği olmasın anne baba olmayınca insan eksiğini söylemeye cekinir yanında hep bulunsun..

Sanırım kyk bursu hemen verilmiyor yeni girdi burslar hemen veriliyor mu bilgim yok
Çok fazla bir durumumuz yok allah nasibimizi verir hepimizin uygun miktarı belirleyip her ay onu görmezden geleceğiz maaşlardan
Fazlası olsun eksiği olmasın anne baba olmayınca insan eksiğini söylemeye cekinir yanında hep bulunsun..

Niyetiniz çok güzel, emin olun çok güzel bir iş yapıyorsunuz, bende bana çok destek olan bir kişiye hep dua ediyorum.

Kyk kredi / burs şu an 470 lira. Ocakta 500 olacak. Yurt paraları 150-285 aralığında. 200 lira gonderirseniz ideal diye düşünüyorum

sizin gelir gider durumunuz ve kızın okuduğu şehre göre değişir aslında.
zorlamayacaksa 300 iyidir.

Siz maksimum ne verebilirseniz o kadar yollayın, az olursa elimden gelen bu dersiniz fazla olursada üstüne başına harcasın genç kız bu eksiği bitmez ki.

Devletten kredi yada burs alır ama hemen alamıyor bir kaç ay sonra alır.Şoyleki bizim bir tanıdığın kızı kredi alıyordu ailesi sadece devlet yurdunun parasını yatırıyordu. Kızımız krediyle geciniyordu. Şimdi hayat biraz pahalılaştı .Kız hesabını biliyorsa 250 - 300 yeterli olur bence

Sizi hiç tanımıyorum ama inanın su an benim de duamı aldınız.Allah ayağınıza taş degdirmesin:dua:Bu kızımız Kredi yurtlar kurumu yurdunda kalacaksa yurt ücretinden yemek ücretine kadar onun sırtında olacak.Okula gidip gelmesi ,kitabı ,kıyafeti ,çektirdiği fotokopi hepsi masraf...elinizden ne geliyorsa bu kızcağıza lazım olacaktır.

Herkese günaydın hayırlı haftalar
Forumu uzun zamandır aile üyeleriminde önerisi ile takip ediyordum üye olup paylaşım yapmaya karar verdim ❤️

Teyzemin çocukluk arkadaşı vefat etti allah rahmet eylesin.. kızı bu sene üniversiteye başladı.

İyi bir bölümü kazandı çok azimli masallah bunca zorluğa rağmen..
Biz burs vermek istiyoruz
Babadan hayır yoktu zaten şimdi anne de melek olunca zorlanmasını istemiyoruz destek olmak istiyoruz..
çok azimli çok güçlü bir kız..
Burs miktarını belirleyemedik
Kyk yurduna yerleşmiş bu aydan itibaren düzenli olarak vereceğiz her ay
Sizce miktar ne olmalı?
Şuan ki şartları göz önünde bulundurursak?
eğer imkan var ise 500,00 TL ideali.

Eger imkan var ise 500 lira yok ise 300 lira da olur, inşallah bursta cikar.

Back
X