- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Engelli maaşları artık her ay ödeniyor eskiden 3 ayda birdi evet engel durumuna görede evde bakım maaşı veriliyor belki yetmeyebilir ama bu onları azda olsa rahatlatır burs için yardım eden vakıflar vardı diyebiliyorum oralarada başvurun.Bursdan ziyade engellilere bağlanan maaslar var. engellinin durumuna göre 3 ayda bir devlet tarafından verilen bir maas var. Birde eğer anne ağır engelliyse evde bakim parasi diye bilinen her ay devletten alınan bir maaş var. Bunlar icin nerelere basvurulur bilmiyorum ama google ya engelli maasi yazarsanız cıkar.
Burs olarakta belediyelere başvurun. Birde kyk ya mutlaka basvurun durumları kötüyse karşılıksız kyk çıkar. ayrıca bulundugunuz ilin sanayi ve ticaret odasına başvurun. kendi sitelerinde yazar basvuru sartlari istenen belgeler.
Engelli maaşları artık her ay ödeniyor eskiden 3 ayda birdi evet engel durumuna görede evde bakım maaşı veriliyor belki yetmeyebilir ama bu onları azda olsa rahatlatır burs için yardım eden vakıflar vardı diyebiliyorum oralarada başvurun.
Evet evde bakım maaşı daha fazla Engel durumu en az yüzde 50 olması gerekiyor o zaman evde bakım maaşı baglanıyorDoğrudur. Benim bir yakınıma ön ayak olmuştuk engelli çocuğu vardı durumu iyi değildi o zaman 3 ayda 1 di. şimdi demek ki ayda bire düşürmüşler iyi olmuş. Evde bakım parası daha fazla diye biliyorum ama evde bakım parası için engelin bayağı ağır olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?