1.5 senedir burs arıyorum ama burs bulmak kadar zor birşey yok bunu anladım.bu kadar şarta şurta ne gerek var öğrenciye burs farz zengin fakir bakmıcaksın okuyana burs vereceksin arkadaş baktın bu öğrenci başarılı geldiği yere tırnaklarıyla kazıyarak ulaşmış ver bursu ne diye mal varlığımı araştırıyorsun.burs bulamıyoruuuuuuuuuuum .bnm gibi mağdur olanlar var mı bu konuda??? ve burs alan arkadaslar nerelere basvurduklarını söyleseler de bizlerde yararlansak....
mal varlığına bakmaları çok iyi. parasızlık yüzünden okuyamayan onca insan var tabiki öncelik onların olucak... benim görüşüm bu. şartlar herşey yerinde zenginler mantıklı davranıyor...
tabi o işin şakası ama mal varlığının olması demek zengin olduğu anlamına gelmez babamın üzerine bir tane dükkan var diye burs alamıyorum ki durumumuz iyi de değil ben buna kızıyorum benden çok daha iyi durumda olan insanlar burslara boğulmuş durumda bnm hazmedemediğim olay bu maalesef
hmmm orasını bilemem.. ben sadece o sözün üzerine öyle yazdım.. ben sadece devlet bursuna başvurmuştum banada devlet vermedi. geri ödemeli çıkmıştı almadım bu sene yine başvurdum. araştırmaya devam et mutlaka hakkını veren çıkar.
Neredeyse sadece başarıya bakan TEV bursu var başta.Araştırdıysanız bunu zaten bulmuşsunuzdur çoktan.
Bölüm ve üniversite ne ?Ona bağlı.Yani başarılı dediğiniz ne kadar başarılı? Ve gelir düzeyi ne kadar ?Çok uçuk miktar olmadıkça gerçekten iyi bir yerde okuyana bulunur.
bahçeşehir üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum burslu olarak sıralamam da 17 bindi tev in başarıdan kastı kaç bindir onu bilemem tabi ama tev'e henüz başvurular başlamadı takip ediyorum umarım olur...