burryberry nasıl bir koku ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AswangCullen

Ziyaretçi
merhaba kızlar bir alışveriş sitesinde burrberry parfüm %40 indirimde 65 tl.. sanırım :) kokusu nasıl kullanan bilen warmı ?? pembe şişe ??

kaydirigubbakcemile

pembe sise hangisi canim? clasic;touch;brit;london;baby touch;weekend hangisi

tahminimce burberry summer dan bahsediyorsun,kokuyu bilmiyorum ama adı üstünde summer(yazlık) koku,kış için biraz hafif kalabilir denemeden alma canım

valla cnm açıkçası kokusunu çok duyduğum bı parfum ben burrberry nın bayan kokulrını begenmıyorum ama erkek kokusu muhteşem

saolun kızlar.. ewet yazlık koku wazgectim o zamn :) yaa bi orjinal alıcm ama karar wersemm :)

gecen gün bi yerde burrberyin 100ml parfum arti losyon bide canta 50 euroydu ben tabiki orada karar veremedim..daha önce cok eskiden kullanmistim hos bi koku hatirliyorum orada denedim kokuyu yakalayamadim kullanmam diye almadim.cacharel noa aldim ama burrberyn elimde kalan kokusu cok hosuma gitti hem fiyati iyidi hemde 100ml icimde kaldi belki ondan keske alsaydim diyorum..
cacharel noa yi valla acip skmadim bile böyle soguma geldi bu kokuyu daha önce kullandim ama simdi bakmadim bile canim skildi sizce bu cacharel noa iyi mi? yada burrbeyi mi yoksa bunu mu tercih ederdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…