büro yönetimi ve sekreterlik

sonuolmayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
244
1.345
30
Arkadaşlar açık öğretim düz lise mezunları yine açık öğretim uzaktan eğitimle büro yönetimi ve sekreterlik büro yönetimi ve tıbbi sekreterlik okuyabiliyor mu acaba bu konuda bilgisi olan varmı

Arkadaşlar açık öğretim düz lise mezunları yine açık öğretim uzaktan eğitimle büro yönetimi ve sekreterlik büro yönetimi ve tıbbi sekreterlik okuyabiliyor mu acaba bu konuda bilgisi olan varmı
Sınava girip istediğiniz okulu okursunuz isterseniz açıkögretim,isterseniz uzaktan eğitim isterseniz örgün.Yalnız uzaktan eğitim açıkögretimden farklı biraz,vize sınavı internet üzerinden final sınavı ise kazandığınız okulun kampüsünde yapılır ve harçları yüksek.Açıkögretim 3 üniversitede var.

Anadolu üniversitei
Erzurum Atatürk Üniversitesi
İstanbul üniversitesi.

Başka sorunuz var ise yardımcı olurum.

Peki bu üniversitelerde sadece sınavdan sınava okul ortamına gidiliyor diğer türlü evde çalışınca oluyor mu

Peki bu üniversitelerde sadece sınavdan sınava okul ortamına gidiliyor diğer türlü evde çalışınca oluyor mu

Aöf de sadece sınav olur okullarda.Anadolu üniversitesi kitaplarınızı veriyor,diğerleri vermiyor elektronik olarak yüklüyorlar internetten.

Anladım teşekkür ederim sonbir soru daha sorsam peki iş alımlarında öncelik büro yönetimi ve tıbbi sekreterlik yada sağlık hizmetleri tıbbi sekreterlik olan bir iş yerine tıbbi dokümantasyon ve sekreterlikte başvurabiliyor mu ?

O konuda bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…