- 19 Mayıs 2016
- 244
- 1.345
- 30
-
- Konu Sahibi sonuolmayan
Sınava girip istediğiniz okulu okursunuz isterseniz açıkögretim,isterseniz uzaktan eğitim isterseniz örgün.Yalnız uzaktan eğitim açıkögretimden farklı biraz,vize sınavı internet üzerinden final sınavı ise kazandığınız okulun kampüsünde yapılır ve harçları yüksek.Açıkögretim 3 üniversitede var.Arkadaşlar açık öğretim düz lise mezunları yine açık öğretim uzaktan eğitimle büro yönetimi ve sekreterlik büro yönetimi ve tıbbi sekreterlik okuyabiliyor mu acaba bu konuda bilgisi olan varmı
Rica ederim.Anadolu üniversitesinde var diye biliyorum.Aöf.Çok teşekkür ederim sağolun
Aöf de sadece sınav olur okullarda.Anadolu üniversitesi kitaplarınızı veriyor,diğerleri vermiyor elektronik olarak yüklüyorlar internetten.Peki bu üniversitelerde sadece sınavdan sınava okul ortamına gidiliyor diğer türlü evde çalışınca oluyor mu
O konuda bilgim yok.Anladım teşekkür ederim sonbir soru daha sorsam peki iş alımlarında öncelik büro yönetimi ve tıbbi sekreterlik yada sağlık hizmetleri tıbbi sekreterlik olan bir iş yerine tıbbi dokümantasyon ve sekreterlikte başvurabiliyor mu ?