Buzdolapları ve Derin Dondurucular büro tipi (mini) buzdolabı nasıl

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
büro tipi buzdolabini(mini) kullanan varmı aranızda ben bekarım almayı düşünüyorum nasıl iyimi tavsiye edeceğiniz markalar varsa memnun olurum

büro tipi buzdolabini(mini) kullanan varmı aranızda ben bekarım almayı düşünüyorum nasıl iyimi tavsiye edeceğiniz markalar varsa memnun olurum

Bence bekar bir erkek için olur ama ben de zamanında kullandım bir bayana imkanı yok yeterli gelmez.
Sebzeliğine 3-5 şey koyuyorsunuz bir rafa kahvaltılıklar, bir tencere yemek yapsanız sığacağı yer yok.
Hele yazın meyve sebze karpuz vs. hiç sığmaz.

Bence adı üstünde büro tipi.. Eve olmuyor çok.
Ama illa küçük bir şey arıyorsanız bir ara koçtaş ta büro tipi ile normal arası bir boyut görmüştüm biraz inceydi. (Beko marka)
Eğer bütçe sorunsa ikinci el bir normal dolap bile daha kullanışlıdır.

Bizim büroda da var, bir iki içecek ve bir kaç kişinin öğlen yemeği sığıyor. Geçen gün bir yaş pasta aldık bir rafı boşalttık gerisini siz düşünün.

cevabın için teşekkür ederim bende bunu düşünüyordum yani bir bayan olarak illaki çok şey yapıyoruz dolaba sığar mı diye düşündüm2. eldım iyi ama derecesi 1 deyken bile buzluk gibi donduruyo herşeyi yaptırdım olmadı tekrar bakacaklar işnş. olurda bende buzdolabına bakmam

cevabın için teşekkür ederim bende bunu düşünüyordum yani bir bayan olarak illaki çok şey yapıyoruz dolaba sığar mı diye düşündüm2. eldım iyi ama derecesi 1 deyken bile buzluk gibi donduruyo herşeyi yaptırdım olmadı tekrar bakacaklar işnş. olurda bende buzdolabına bakmam

Şimdi biraz baktım. Büro tipi buzdolapları 300 liranın civarında 110-120 litre hacmi var.
Regal'in 2681 modeli 270 litre yani 2 katı kadar (çift kapılı) ve 500 lira civarı.
Hepsiburada da memnun kalmışlar, ekşisözlükte de regal buzdolabından memnun insanlar var.

Regal Vestel'in alt sınıf markası. Ve benim normalde en sevmediğim marka vestel ama görünüşe göre bu buzdolabı sizin işinizi görebilir.

cvb ınızı şimdi gördüm. ilgilenip araştırdığınız için çooooook tşk ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…