P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Benm burnumun sağ tarafı son zamanlarda tıkanık. Basık nefes alıyorum. Bundan 5 ay önce uyandığımda sağ taraf göğüs kısmımda bi basıklık oluyordu. Sol tarafım rahattı sadece sağ kısmda oluyodu. Göğüs hastalıkları druna gidip röntgen çektirdim göğsümde bişy çıkmadı. Ama merak ettim hep bu neden oluyor acaba diye. Ama 1 ay falan bu basıklık devam etti. Bu basıklığı genelde uyandıktan sonra ve gece yattığımda daha çok hissedyodum ama gündüzde devam ediyodu. Yaa inanın çok merak etmiştim ne olabilir diye resmen sağ göğsümde bir ağırlık vardı. Şimdi yeni yeni düşünüyorumda ben sağ taraftan arasıra iyi nefes alamıyom. Burnum arasıra tıkanıyo.Gerçi bu son günlerde oluyo. O zamanlar burnumdan iyi nefes alamadığımdan ya haberim yoktu yada iyi nefes alıyodum kafamçokkarıştı
Bide o günlerde ağır bişy kaldırmıştım bundan da olabilirmi o göğüsteki ağırlık. Valla çatlıycam yaaa drlar bile anlamadı. Yok mu bööle bişy yaşayan?
Bide o günlerde ağır bişy kaldırmıştım bundan da olabilirmi o göğüsteki ağırlık. Valla çatlıycam yaaa drlar bile anlamadı. Yok mu bööle bişy yaşayan?