Burnun aşağıdan görüntüsü

Kulubun1uyesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
673
278
Örnek görselleri ekliyorum aşağıdan bakınca hâlâ bu görselde gösterilen yerler azalsa da bende de duruyor ... azalsa da duruyor yani .. estetik bir görüntü çıkmıyor ortaya fotoğraflarda. Aynı sorunu yaşayan var mı :/ burnun o kısmına ne deniyor bilmiyorum ama örneklerde düzeltilmiş o sorun :/ 2. Görselde sadece içi düzeltilmiş aslında o yamuk görüntü burnun altında hala var. Diğerinde tamamen yok olmuş düzelmiş bilmiyorum anlatabildim mi ama :/

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    21,5 KB · Görüntüleme: 146
  • images.jpeg
    images.jpeg
    23,4 KB · Görüntüleme: 135
Bu görüntü ilk haftalarda bende de vardı ödemden dolayıymış şimdi tamamen geçti belki ödemle alakalı bir şeydir ama bilemedim

Örnek görselleri ekliyorum aşağıdan bakınca hâlâ bu görselde gösterilen yerler azalsa da bende de duruyor ... azalsa da duruyor yani .. estetik bir görüntü çıkmıyor ortaya fotoğraflarda. Aynı sorunu yaşayan var mı :/ burnun o kısmına ne deniyor bilmiyorum ama örneklerde düzeltilmiş o sorun :/ 2. Görselde sadece içi düzeltilmiş aslında o yamuk görüntü burnun altında hala var. Diğerinde tamamen yok olmuş düzelmiş bilmiyorum anlatabildim mi ama :/
Columelladan mı bahsediyorsunuz acaba. Yalı çapkını suna var onun burnunda böyle bir görüntü var her gördüğümde dikkatimi çekiyor bir bakın isterseniz.
Eğer ameliyatı yeni olduysanız ödem olabilir. Bazılarında iç kısımdaki ödemden dolayı burun delikleri asimetrik de görünebiliyor

İç kısımda ödem olayı olabilir. Benim 5ay oldu hala yuvarlak küçük top var resimdeki gibi. İlk aylarda ikisindede vardı diğer taraf geçti bu hala duruyor

Eklentiler

• 1000027095.jpg
    1000027095.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 110
Columelladan mı bahsediyorsunuz acaba. Yalı çapkını suna var onun burnunda böyle bir görüntü var her gördüğümde dikkatimi çekiyor bir bakın isterseniz.
Eğer ameliyatı yeni olduysanız ödem olabilir. Bazılarında iç kısımdaki ödemden dolayı burun delikleri asimetrik de görünebiliyor
Evet baktım şimdi o kızda da var burnu estetik gibi durmuyor ama estetik miymiş. Benim uzun dönem artık malzeme bu diyemiyorum ilk ekledigim gorselde gayet o fazla görüntülerde gitmiş burnun aşağısında bir simetri var. İkinci görselde yine anatomik olarak benzer mesela. Dudağa yakın tarafın baslangicindan bahsediyorum aslında . Bir bütün offf neyse:/

İç kısımda ödem olayı olabilir. Benim 5ay oldu hala yuvarlak küçük top var resimdeki gibi. İlk aylarda ikisindede vardı diğer taraf geçti bu hala duruyor
Evet sizde de var gibi önceki burnunuzdan da var mıydı? Benim odemlik bı durum kalmadı uzun dönem oldu ama aşağıdan çekince böyle şık bir burun değil :/ onu ifade etmek istedim

Evet sizde de var gibi önceki burnunuzdan da var mıydı? Benim odemlik bı durum kalmadı uzun dönem oldu ama aşağıdan çekince böyle şık bir burun değil :/ onu ifade etmek istedim
Evet vardı burnumun şekli direk aynı sadece köprü ve delik boyutu düzeltildi değişiklik istememiştim doğal istedim. Oradaki top benimde sinirimi bozuyor geçer umarım

Benim sağ burun deliğindede var
Bır şişlik ,9 ay oldu ameliyatım ama düzelme yok geçmiyor maalesef
Geçmeyecekte ,ve beni çok rahatsız ediyor o şişkinliki devamlı hissediyorum

Bu bir kıkırdak kayması/yada kıkırdak iyi yerleştirememiş
Doktorum 1 sene dolunca orayı düzeltecek
İnşallah
Tekrar ameliyatmi yoksa küçük bir işlemmi? Benimki biraz daha farklı sanki. Bide şişik tek taraf diye yamuk hafif

Eklentiler

• 1000027337.jpg
    1000027337.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 42
Tekrar ameliyatmi yoksa küçük bir işlemmi? Benimki biraz daha farklı sanki. Bide şişik tek taraf diye yamuk hafif
Yok ameliyat değil küçük bir işlemle orayı düzeltecek
Traşlsrım yada ip yöntemiyle yukarıya çekecek
Yani orda bir kıkırdak yerinde değil
Ama senınki şiş ödem gibi sanki
Dokunduğunda sertmi yumuşakmı ?

Yok ameliyat değil küçük bir işlemle orayı düzeltecek
Traşlsrım yada ip yöntemiyle yukarıya çekecek
Yani orda bir kıkırdak yerinde değil
Ama senınki şiş ödem gibi sanki
Dokunduğunda sertmi yumuşakmı ?
Dokunduğumda çok hassas geliyor elime tüm burun ucum uyuşuyor gibi 😁 çok sert değil bide aparat takınca gidiyor gibi baya sonra geri geliyor.

Dokunduğumda çok hassas geliyor elime tüm burun ucum uyuşuyor gibi 😁 çok sert değil bide aparat takınca gidiyor gibi baya sonra geri geliyor.
Eğer aparatı takınca yada elinle bastırınca gidiyorsa ozaman ödemdir
5 ay önce ameliyat olmuşun halen aparat takıyormusun?

Selam sizin daha yeni dönem sanırım doktorunuza sorabilir misiniz gittiğinizde? Şu dikiş izinin dudağa doğru olan tarafı da bak bazı burunlarda orası da dümdüz hat oluyor. Benimde böyle oradaki kıkırdakla çok oynamadığını dusundurttu bana bu durum :/ attığım diğer ilk gorseldeki bakın dedigimi anlayacaksiniz:/ yakın dönem olduğu için hala düzelme şansı var sizin

X