- 2 Eylül 2021
- 73
- 26
- 29
- Konu Sahibi Sadgirl313
Merhaba kızlar . Aslında ilk başta burun değil endoskopik şakak ve orta yüz germe ve meme büyütme düşünüyordum çünkü yüzüm maalesef aşağı doğru. Ellerimle yukarı çekince çok güzel oluyor. İstanbulda yaşıyorum ilk zekeriya hocaya gittim hocanın enerjisi çok hoşuma gitti okey yaparız dedi ama zaten güzelsin ne gerek var gibisinden bir tavır içindeydi. Burun ve memeyi o gün soramamıştım tekrar gidip soracağım. Sonra ercan d.’ye gittim çok övülüyor diye. Soğuk bir adamdı direkt burnun yüzünü sertleştiriyor deforme bir burnun var onu yapalım dedi. şakak orta yüz germe 5 sene sonra düşüyor dedi. Sağ göz kapağımdaki fazlalığı da almak istemedi zekeriya alırım demişti. Memeye de ok yaparız dedi ama burnum için çizdiği robot resmi hiç beğenmedim burnumu baya ufacık yaptı asla küçük istemiyorum sadece kemer gitsin ve ucu çok az küçülsün dememe rağmen. Neyse zaten enerjisini sevmediğimden eledim onu. Bülent T.’ye gittim memede meşhur olan. Meme konusunda anlaştık ancak burnumun kalın derili olduğunu, kemeri alırsa burun ucum pek küçülmeyeceğinden sırıtacağını söyledi. Yüz hatların çok güzel burnun böyle sırıtmıyor yüz germe de 1 yılda eriyor ben senin yüzüne dokunmam dedi. O da sağ göz kapağımı almaya yanaşmadı. Sonra yüz germede meşhur olan Erhan E.’ye gittim. Yaşın genç hiçbir şey yaptırmasan da güzelsin ama yapılabilir dedi ve yine benim gibi 25 yaşında benim yüz hatlarımda yaptığı bir germeyi gösterdi sonuç mükemmel olmuş ama 5 bin euro bütçemi aşıyor tabi. Burnum için de kalın derili değilsin senin derin kadife gibi ben istediğin gibi doğal yaparım dedi. O da meme büyütmeye gerek duymadı mesela tam tersi. Risk satın almış olursun ileride komplikasyon olabiliyor dedi.
Dr Ercan’ın dediği yüzünden burnuma daha fazla takmaya başladım ve bir iki doktordan daha görüş almak istiyorum ayrıca sizlerden de. Burnum gerçekten de yapılmayacak bir burun mu dr bülent’in dediği gibi? Bir de şakak orta yüz germe de aklımda kaldı. Bütçem 50-60 bin civarı. Burun için ali murat akkuşa gidecektim işinin ehliymiş ama o da 5 bin euro istiyor Eki Görüntüle 3129988 Eki Görüntüle 3129989 Eki Görüntüle 3129990 Eki Görüntüle 3129991
Dr Ercan’ın dediği yüzünden burnuma daha fazla takmaya başladım ve bir iki doktordan daha görüş almak istiyorum ayrıca sizlerden de. Burnum gerçekten de yapılmayacak bir burun mu dr bülent’in dediği gibi? Bir de şakak orta yüz germe de aklımda kaldı. Bütçem 50-60 bin civarı. Burun için ali murat akkuşa gidecektim işinin ehliymiş ama o da 5 bin euro istiyor Eki Görüntüle 3129988 Eki Görüntüle 3129989 Eki Görüntüle 3129990 Eki Görüntüle 3129991