kızlar ben burnumu deldireli 1 ay oluyo başlarda hiç bi sorun yoktu ki tatile gidene kdr denize gir çık hızmayı temizle falan hızmanın yanında küçük bi kan toplanması gibi bişey oldu şimdide geçmiyo uğraşırken falan kabuk bakğadı sonra kanadı falan deliğe alttan bastırınca delikten et çıkıyo hızmamı çıkartmak istemiyorm yardm edin ne yapabilirim düzelirmi acabateramicyn kullanıyorum
cnm ben hemşireyim onun nedenini söyleyeyim sana.burnunda kan toplaması die adlandırdığın şey şudur. vücudun o hızmayı yabancı cisim olarak algılıyo onu kapatmaya çalışıyo kapatamadığından top gibi bişiler atar etrafına.onu çıkarmadan asla geçmez.çıkar onu 1 ay sonra tekrar deldir.ama şöyle önce baticonla sildir burnunu hızmayı.ama genede vücudunn bunu yapacaktır öptmm
cnm ben hemşireyim onun nedenini söyleyeyim sana.burnunda kan toplaması die adlandırdığın şey şudur. vücudun o hızmayı yabancı cisim olarak algılıyo onu kapatmaya çalışıyo kapatamadığından top gibi bişiler atar etrafına.onu çıkarmadan asla geçmez.çıkar onu 1 ay sonra tekrar deldir.ama şöyle önce baticonla sildir burnunu hızmayı.ama genede vücudunn bunu yapacaktır öptmm
bakın ben doktorum burnun hızmayı yabancı cisim olarak algıladığı için karartıyo.hızmayı çıkarıp batikonla gün aşırı temizle burnunuda temizle.böylelikle dezenfekte olup sorun ortadan kalkar
açıköğretim lisesi eşit ağırlık mezunuyum ilk tercihim tıbbi laboratuvar oldu bu bölüme girebilme imkanım düşükmü.birde ilk tercihten giremezsem ne olacak:44:
ben alman hastanesinde çalışıyorum bi bakim seni kayıtlarda
aynısı bendede oldu en fazla bir ay olmustur hızmayı cıkaralı..dediğin gini hızmanın yanında bi hızma daha var gibi duruyodu.s bende bi krem vardı ilk deldirdiğimde almamı söylemişlerdi..onu kullanınca geciyodu ama düzenli kullanınca..en son yine oldu bu kez düzenli sürmedm kremi hatta hiç sürmedim gecmedi.bende cıkardım hızmayı sıkılmısım zaten hızmadanhızmayı cıkarınca krem sürdüm bi kac kez hemen gecti..büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum hızmayı hafif cıkar pamuklu cubuk ve suyla temizle önce sonra yine pamuklu cubukla kurula..sonrada kremi hızmaya hızmanın teline burnuna her yerine sür günde 3 kez sürersen cok kısa zamanda gecer. gecmiş olsun
kızlar ben burnumu deldireli 1 ay oluyo başlarda hiç bi sorun yoktu ki tatile gidene kdr denize gir çık hızmayı temizle falan hızmanın yanında küçük bi kan toplanması gibi bişey oldu şimdide geçmiyo uğraşırken falan kabuk bakğadı sonra kanadı falan deliğe alttan bastırınca delikten et çıkıyo hızmamı çıkartmak istemiyorm yardm edin ne yapabilirim düzelirmi acabateramicyn kullanıyorum
Mrb bende burnumu deldireli 3 hafta oldu iç bi şikayetim yoktu dün hızmamı değişip gümüş hızma taktım hemen üstü kan birikintisi oldu bende korktum eski hızmamı taktım sürekli krem sürüorum acaba qeçermi hızmamı çıkarmak istemiorum ltfn yardım edin((