Piercing, Hızma Burnumu deldirdim yardım :(

xKitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
8
0
kızlar ben burnumu deldireli 1 ay oluyo başlarda hiç bi sorun yoktu ki tatile gidene kdr denize gir çık hızmayı temizle falan hızmanın yanında küçük bi kan toplanması gibi bişey oldu şimdide geçmiyo uğraşırken falan kabuk bakğadı sonra kanadı falan deliğe alttan bastırınca delikten et çıkıyo hızmamı çıkartmak istemiyorm yardm edin ne yapabilirim düzelirmi acaba :KK43: teramicyn kullanıyorum

ayyy:KK43: allah yardım etsin bende deldirmeyi düşünüodum vazgeçtim .muhtemelen iltihaplanmıştır doktora gitsen iyi olacak :KK50:

:KK37: eski günlerimi hatırladım, iltihap kapmasın diye elimden geleni yapıyordum, kendime niye öyle işkence yaptım hala aklım almıyo :KK9:
çok oynadın heralde ondan tahriş olmuştur.doktora gitmekten başka çare yok gibi. doktora gittiğinde de allah akıl fikir versin diceğinden eminim :26:
geçmiş olsun.

kızlar ben burnumu deldireli 1 ay oluyo başlarda hiç bi sorun yoktu ki tatile gidene kdr denize gir çık hızmayı temizle falan hızmanın yanında küçük bi kan toplanması gibi bişey oldu şimdide geçmiyo uğraşırken falan kabuk bakğadı sonra kanadı falan deliğe alttan bastırınca delikten et çıkıyo hızmamı çıkartmak istemiyorm yardm edin ne yapabilirim düzelirmi acaba :KK43: teramicyn kullanıyorum

cnm ben hemşireyim onun nedenini söyleyeyim sana.burnunda kan toplaması die adlandırdığın şey şudur. vücudun o hızmayı yabancı cisim olarak algılıyo onu kapatmaya çalışıyo kapatamadığından top gibi bişiler atar etrafına.onu çıkarmadan asla geçmez.çıkar onu 1 ay sonra tekrar deldir.ama şöyle önce baticonla sildir burnunu hızmayı.ama genede vücudunn bunu yapacaktır öptmm:KK34::KK34::KK34:

benim de kulağımda aynısı oldu canım 4. delikte..küpeyi cıkardım içinde kan toplanmıştı ,mordu,annem sıktı sonra yavaş yavaş küçüldü,şuanda çok küçük bi kısmı duruyo o da gecer mi bilmiyorum..

cnm ben hemşireyim onun nedenini söyleyeyim sana.burnunda kan toplaması die adlandırdığın şey şudur. vücudun o hızmayı yabancı cisim olarak algılıyo onu kapatmaya çalışıyo kapatamadığından top gibi bişiler atar etrafına.onu çıkarmadan asla geçmez.çıkar onu 1 ay sonra tekrar deldir.ama şöyle önce baticonla sildir burnunu hızmayı.ama genede vücudunn bunu yapacaktır öptmm:KK34::KK34::KK34:

evet ya kan toplanması gibide değil küçük bi et parçası var krem falan sürüyorm sürekli biraz küçüldü sanki pek bellide olmuyo zaten hızmayı çıkartmk istemyrm ya :S

bende burnumu deldirmistim...sonra senin bahsettigin gibi kan falan topladi...bole peceteyle pastirinca kan oluodu pecede icerden iltihap kapmisti galiba...disardan bakincada belli oluodu deldirdigim yer sismisti...sonra calistigim yerde bi musteri iyice bi korkuttu beni bende bole yapmistim iste burnundaki kikirdagami bulasmis biseyden bahsetti bu yuzden esttetikte olmus galiba simdi tam hatirlamiorum yalan olmasin... sonra cikardim hizmayi iyilesti burnum tekrar deldirdim bu sefer bisey olmadi bence cikar iyilessin burnun sonra tekrar deldir...ilk deldikleri kupeyi hemn cikarma bi hafta dursun ama surekli hareket ettir...

Son düzenleyen: Moderatör:
bide çıkartnca aynı yeri deldirmiceğim içn iz kalmasından korkuyorm ya :S neyse bi süre daha dursun geçmezse artık mecbur çıkartıcam :KK43:

ya kızlar acaba taktığım hızma gümüş ondanda oluyo olabilirmi çıkartıp titanyum alsam yada ip falan bağlasam düzelir gibime geliyo :S

aynısı bendede oldu en fazla bir ay olmustur hızmayı cıkaralı..dediğin gini hızmanın yanında bi hızma daha var gibi duruyodu.s bende bi krem vardı ilk deldirdiğimde almamı söylemişlerdi..onu kullanınca geciyodu ama düzenli kullanınca..en son yine oldu bu kez düzenli sürmedm kremi hatta hiç sürmedim gecmedi.bende cıkardım hızmayı sıkılmısım zaten hızmadan :KK70: hızmayı cıkarınca krem sürdüm bi kac kez hemen gecti..büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum hızmayı hafif cıkar pamuklu cubuk ve suyla temizle önce sonra yine pamuklu cubukla kurula..sonrada kremi hızmaya hızmanın teline burnuna her yerine sür günde 3 kez sürersen cok kısa zamanda gecer. gecmiş olsun :KK61:

teramicyn çok etkili bi krem yaraya çok iyi geliyo sabah akşam onu sürüyorum bide canım sıkıldıkça hızmayı çıkartıp oksijenli suyla flan temizleyip tekrar takıyorum inş düzelck :S

bnmde hızmam var sorun yoktu bendede ama ara sıra oluyo kabuk bağlıo bazen bazen o kdr acıoki, yapışıo çıkarırken kendimi çok sıkıyorum:S krem sür öle olduğu zaman, biraz takma hızmanı canım bide taktıktan sonra her gece yatmadan en azından tamamen çıkar tak ara sıra ki, et kaplamasın etrafını:KK16:

bakın ben doktorum burnun hızmayı yabancı cisim olarak algıladığı için karartıyo.hızmayı çıkarıp batikonla gün aşırı temizle burnunuda temizle.böylelikle dezenfekte olup sorun ortadan kalkar

açıköğretim lisesi eşit ağırlık mezunuyum ilk tercihim tıbbi laboratuvar oldu bu bölüme girebilme imkanım düşükmü.birde ilk tercihten giremezsem ne olacak:44:

ben alman hastanesinde çalışıyorum bi bakim seni kayıtlarda

o kadar çelişkili mesajlarınız var ki
açık lise mezunusunuz tıbbi lab. tercihi yapabilir miyim diye soruyosunuz
bi hemşireyim bi doktorum diyosunuz
geçenlerde de psikoloğum sorularınıza cevap verebilirim
diye bi konu açmıştınız kapandı sanırım o
alman hastanesinde ben de çalıştım hala irtibatım olan
arkadaşlarım var orda
hangi birimde çalışıyosunuz
hasta kayıtlarına ulaşabildiğinize göre
sekreter ya da danışmadasınız ya d hasta kabul
kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeniz çok garip

doktorum hemşireyim diyerek insanlara yanlış bilgiler vermeyin
konu sahibi arkadaşım sizde en iyisi gerçekten işinin uzmanı bi cildiye dr. görünün
sebebi neyse tedavisi uygulanır

aynısı bendede oldu en fazla bir ay olmustur hızmayı cıkaralı..dediğin gini hızmanın yanında bi hızma daha var gibi duruyodu.s bende bi krem vardı ilk deldirdiğimde almamı söylemişlerdi..onu kullanınca geciyodu ama düzenli kullanınca..en son yine oldu bu kez düzenli sürmedm kremi hatta hiç sürmedim gecmedi.bende cıkardım hızmayı sıkılmısım zaten hızmadan :KK70: hızmayı cıkarınca krem sürdüm bi kac kez hemen gecti..büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum hızmayı hafif cıkar pamuklu cubuk ve suyla temizle önce sonra yine pamuklu cubukla kurula..sonrada kremi hızmaya hızmanın teline burnuna her yerine sür günde 3 kez sürersen cok kısa zamanda gecer. gecmiş olsun :KK61:

Mrb bende burnumu deldireli 3 hafta oldu iç bi şikayetim yoktu dün hızmamı değişip gümüş hızma taktım hemen üstü kan birikintisi oldu bende korktum eski hızmamı taktım sürekli krem sürüorum acaba qeçermi hızmamı çıkarmak istemiorum ltfn yardım edin :KK43:((

canım geçer Allah korusn korkma ölümcül bişi yok:KK70: sadece mikrop kaptırmamaya dikkat et:) teramycin sür çok iyi gelir. eğer şişme falan olursa tabiki çıkarmanı öneririm bende şişme olmamıştı çnkü o konuda bilgim yok sonra yanlış yönlendirmeyelim:26:

canım benim kulak deliklerimde öle olmuştu altın hariç takamıyodum, kulağımdaki delikleri kapatmaya çalışıyorum yinede ara ara iltihaplanıyorlar ancak burun deliğimde ilk deldirdikten sonra uzun bi süre çıkartmadım hızmamı şimdi bile durduk yere çıkartmıyorum ki hala her çıkarışta bir iki gün yara oluyo..

Mrb bende burnumu deldireli 3 hafta oldu iç bi şikayetim yoktu dün hızmamı değişip gümüş hızma taktım hemen üstü kan birikintisi oldu bende korktum eski hızmamı taktım sürekli krem sürüorum acaba qeçermi hızmamı çıkarmak istemiorum ltfn yardım edin :KK43:((

canım hızmanın ucu toplu ise ve o top kalın ise delikten geçemediğinden olabilir, benim başıma çok gelio ucu kalın olunca zorluyorum yara oluyo, kızarıyo hemen terramycin sürüyorum ertesi gün geçiyo, uzun zmn aynı hızmayı kullan ve sürekli kremle burnunu içten ve dıştan, burnun hızmaya alışınca değiştir istediğin hızmayı tak ve ucuna dikkat et, geçmiş olsun..

Merhaba Canım ßenim önceLikle qeÇmş oLsun bende aynı sorunu yasadım Çok kötü bişi hep öle kalcak sanıo insan :KK43:
Ama doktora qittim ve bana FUCİTİN krem verdi iltihap söktürücü yanında iz kaLmamaSı için FİTO krem verdi ben bunu düzenLi bi şeKiLde kuLLandım.
Sabah-Öğlen-Akşam ve şimdi qeçti canım sende eczaneye qit ve bu kremleri al canım qörceksin ki qeçircek..

X