Piercing, Hızma Burnumu deldirdim yardım edin :/

fundaciik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
4
0
Burnumu deldirdim yarım saat önce hızma kocaman bunu çıkartıp ince aldım onu takmam lazım annemlerin anlamaması lazım nasıl çıkartıyoruz yardım edin nolur :KK43:

canım benim de burnumda 4 senedir delik var. ilk etapta malesef ki sana delim esnasında takilın hızmayı takmak zorundasın. çıkarırsan canın çok ama çok ama çok yanar. takılan hızmanın 1 ay kadar kalmasında fayda var. sonra istediğini gider değiştirirsin.

canım benim de burnumda 4 senedir delik var. ilk etapta malesef ki sana delim esnasında takilın hızmayı takmak zorundasın. çıkarırsan canın çok ama çok ama çok yanar. takılan hızmanın 1 ay kadar kalmasında fayda var. sonra istediğini gider değiştirirsin.

Ailemin görmemesi lazım acıya dayanırım yeter ki sunu cıkartıp yenisini takayım :KK43: nasıl cıkar ki bu cekince mi :KK43:(

çekince çıkar emin olmak için burnun içine eline bir sakarsın. burnuna giren bölümün nasıl oldundan emin olursun.

zamanın da bende burnuma ve kaşıma piercing taktırmıştım,normal bir şekilde çekerek çıkartıp istediğin piercing i takabilirsin tatlım,biraz canın yanar ama hiçbir sorun da oluşturmaz :112:

zamanın da bende burnuma ve kaşıma piercing taktırmıştım,normal bir şekilde çekerek çıkartıp istediğin piercing i takabilirsin tatlım,biraz canın yanar ama hiçbir sorun da oluşturmaz :112:

çıkardım yeni aldığımı taktım baya kanadı kolonyayla sildim etrafını iyice ama bakalım insallah anlamazlar aksam :KK43:(

X