Piercing, Hızma Burnumu deldirdim SOrunum var yardım edin :(

tutkunaz

hoŞqeLdin ßeßeqim...!
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
31
0
SeLam arkadaşLar ben burnumu deldireli 3 hafta oLdu.Hiç bi şikayetim yoktu Taa Ki düne kadar
dün hızmamı değiştirip başka hızma taktım Fakat hızmanın hemen üst tarafında kan birikintisi oluştu bende hemen çıkarıp ilk taktıqımı qeri taktım ilk taktıqım hızma bişi yapmadı ama değiştirdiqim kan birikintisi yaptı değiştim ama acaba qeçermi?Yoksa kalıcı mı Çok korkuorum çıkartmak istemiorum hızmamı Ltfen yasayan arkadaşlarım yardımcı olsun..ayrıca taktıqım hızma gümüştü yane sahte deildi Şimdiden tşkler..

kıyamam bişi değil merak etme sadece yeni aldığın hızmayı oksijenli suyla temzle eğer yoksa teramycin le temzle ara sıra burnundan çıkarıp takman gerekicek ilk zamanlar sızlıcak biraz ama geçicek. ben deldireli kaç sene oldu hala bazen toplanıyo kenarında. krem sürmeye özen göster cnm iltihap kapmasın

Canım ßenim tşkLer.İlk taktıqım hiç yapmadı ama buda yapınca korktum qeçmez die
zaten sürekli kolanya ve teramicyn krem ile temizliorum ama yok bidaha o hızmayı takmam tekrar yeni alırım Umarım kan birinkintisi kalıcı deildir qeçer canım bide ben arkası toplu hızma kullanıodum ama o çıkarıp takarken çok acıtıo arkası oyuzden kancalı daha iyi sanırım.Duşta çıkarmıorum bi sorun olurmu??

kolonya sürme. bana öle demişti deldirdiğim yerdeki kişi. ben duş alırken yıkıyorum nasılki yüzüklerle elini yıkarsan sararır burnunda mikrop kapabilir bide yeni deldirmişsin nolur nolmaz. ucu toplu olanları kullan bence yoksa deliği daralır. burnundan ara sıra takıp çıkarman gerekicek o minik topta o deliği biraz geniş tutmaya yarayıp, burundan çıkmaınıda önlicek. bi süre toplu kullan bence sonra kancalıyı kullan derim ben

Duşta çıKarmıorum sorun olmaz demi elimle oynatıorum ama kolanyo kullanma diosun ozaman sadece pamuklu çöple su ile temizleyim sonra kurulayım sonra da krem sürüyüm böle dwam edersem umarım qeçer kan birikintisi ?

Sakın alkol yada kolonya sürme bendede hızma var 15 gün boyunca günde sadece 1 kere hızmayı oynat sonra hiç sokuma.dışına bepanten öneriyorum dışını bepantenle kapla emsin 3-4 güne acısı azalır

Sakın alkol yada kolonya sürme bendede hızma var 15 gün boyunca günde sadece 1 kere hızmayı oynat sonra hiç sokuma.dışına bepanten öneriyorum dışını bepantenle kapla emsin 3-4 güne acısı azalır

Canım saoL yanıt verdiğin için.Şükür acım yok ama dün hızma değiştiğimde üst kısımda kan birikintisi oluştu ende eski hızmamı qeri taktım acaa qeçermi nasıl qeçer (

1 haftaya kadar ilk takılan hızmayı çıkarma canim ama aklına geldikçe döndürüp dur ki delik genişlesin.Önemli bir şey değil benimde başıma aynı şey gelmişti 1 2 güne kadar geçiyor Daha sonra istediğin hızmayı takabilirsin.Sakın alkol içeren bir şey sürme

canım ben burnumu deldireli bir seneyi aştı ve benim gümüşe, imitasyona hassasiyetim var yalnızca altın takabiliyorum bu yüzden kulağımdaki 4 delikten yalnızca biri aktif durumda burnumu ilk deldirdiğimde 10 gün kadar hızmayı değiştirmedim, yara gibi ve iltihaplanıt gibiydi sürekli terramycin sürüyordum iç ve dış bölüme, ilk hızmamı taktığımda kan toplaması bendede oldu ancak bi müddet sonra geçti şu anda bile hızmamı değiştiğimde ilk bi kaç saat kızarıyor, ilk zamanlar sürekli burnunda hızmayı çevir çıkartmadan ki delik açılsın sonrasında ise eğer aldığın hızmanın ucu top ise o topun ufak olmasına dikkat et çünkü delik küçük olunca zorlama olabiliyor, korkmana gerek yok burun deliğinde böle şeyler olabiliyor, geçmiş olsun

Arkadaşlar gereken bilgileri vermişler zaten, korkacak birşey yok. Daha çok taze olduğu için bu şekilde bir problemle karşılaşman çok doğal tatlım.

Kesinlikle katılıyorum! Bunu dikkate almalısın. Ben 3 senedir hızma takıyorum ama ucu hep toplu olanları seçtim...

Tşkler Canım cevap verdiqin iÇin.Hızmamda bi sorunum yok Şükür ama Kan birikintiSi qeçmek yerine daha da büyüyo napcam biLmiorum :S Kaç gün oldu haLen qeçmedi geçmicek die çok korkuorum

Benimde Burnum Delik Bir kaç kez başıma geldi
birde onu takmadan ızmayı kolonyayla bir sil kurula burnunada bepanten sür bişiycik kalmaz
geçmiş olsn canım benim

Tşkler Canım ama HaLen qeçmedi Çok üzüLüorum doktora qittim iltihaplanmış dedi krem verdi sürüorum ama hala qeçmedi nolcak bilmiorum

ya bende aynı şekilde burnumu deldireli 3 gün oluyor ve daha su değdirmedim banyoya girmekten çekiniyorum delik kapanır diye.. deldirdiğim ilk gün hiç bişey olmadı deldirdiğim yerde bana sadece krem sürmemi söyledi bende öyle yaptım ve 2. günü deldiği hızmayı çıkartıp yerine başka bi hızmayı takmamı söyledi bende aynısını yaptım çok kötü kanadı burnumu kremle temizleyip tekrar taktım biraz geçti kanaması. dünde iltihap vardı biraz sanki pek uğraşmak istemedm hızmayıda hiç çıkarmadım delik kapanmaasın diye akşam uyurken sanırım hızmamı düşürmüşüm sabah kalktığımda delik kapanmış gibiydi kabuk bağlamıştı aldım hızmayı tekrar taktım bi sorun olmadı kolay girdi ama şimdi banyoya girsem bi sıkıntı olurmu ve bu hızmayı ne kadar zaman daha çıkarmamam lazım burnumdan birisi bana yardımcı olabilrmi lütfenn

zaten pek sahtelerı bulunmuyor cnm
diğerinin ucu bıraz kalınsa hafif kanar bişi olmaz merak etme
ben yıllarca kullandım
hafif yara olur gibi bıle olsa korkma
ve çıkarma sakın, daha yeni çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…