Burnumu deldirdim çok pişman oldum bana akıl vericek birisi yokmu 🥺

Mrv001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
21
4
27
Hanımlar merhaba ben 5 gün önce falan burnumu deldirdim ama tabanca ile deldirdikten sonra bazı araştırmalar yaptım ve hiç tavsiye eden olmadı ve korkmaya başladım ufak tefek akıntılar oluyor ama bunların normal oldugunu söylüyorlar yanlız benim problemim kızarıklık halen geçmedi ve burnumun o kısmı böyle biraz sertleşti normal mi acaba akıntı vs yok iç kısmında da küçük bi şişlik var tabanca ile delindigi zaman normal oldugunu söylüyorlar lütfen bi akıl verin yoksa şuan çıkarmak üzereyim öyle pişman oldum

Benzer birseyi igneyle deldirdigim halde yasadim. bir ay sonra daha kaliteli bir hizma ile degistirdim ozaman kizariklik gecti. Takilan hizmanin maddesi de onemliymis iyilesme surecinde

Hassas bir cildim var, yıllar önce ben de tabanca ile deldirmiştim. Sürekli kulak çubuğuna antibiyotik sürüp dıştan ave içten silmek gerekiyor deliğin etrafını (sabah akşam yapmıştım) Ben 7 yıl kullandım burun piercingi, çıkarıp attıktan sonra delik izi kaldı gayet, burun ameliyatıma kadar durdu. İleride çıkarırım diyorsan şimdiden çıkart, delik kapansın derim.

Aslında pek çıkartmayı düşünmüyorum ama o kadar yorumlar vs okudum ki korkutmaya başladı bu beni şuan akıntı durdu tek sorun sanırım cildim hassas ve bu yakılan hızma hariç başka hızmada takıyorum ama titanyum degil hafif sivilce yaptı burnuma

Benzer birseyi igneyle deldirdigim halde yasadim. bir ay sonra daha kaliteli bir hizma ile degistirdim ozaman kizariklik gecti. Takilan hizmanin maddesi de onemliymis iyilesme surecinde
Malesef titanyum diyorlar ama daha aklıma göre birşey bulamadım bulduklarım ise arkası top şeklinde olanlar ama kendi yöntemlerimle takamıyorum onu burnumun içine iki parmağımı sokup çevirmen neredeyse imkansız

Malesef titanyum diyorlar ama daha aklıma göre birşey bulamadım bulduklarım ise arkası top şeklinde olanlar ama kendi yöntemlerimle takamıyorum onu burnumun içine iki parmağımı sokup çevirmen neredeyse imkansız

cikar madem kapansin gitsin. Hizma bana cok itici geliyor ya zevk meselesi tabi ama bence hic estetik degil

Teşekkür ederim güzel yorumun için koca koca olanları bende estetik bulmuyorum ama gayet küçük narin birşey takıyorum göze bile batmıyor diyebilirim

Iltihap olmustur (dogrumu yazdim bilmiyorum)
Temizlemek lazim bide fazla dokunma. Arada bir "küpeyi" döndü. Bende yaptim ama 20 sene olmustur, hatirlamiyorum nasil olmustu iyilesme süresi

Iltihap olmustur (dogrumu yazdim bilmiyorum)
Temizlemek lazim bide fazla dokunma. Arada bir "küpeyi" döndü. Bende yaptim ama 20 sene olmustur, hatirlamiyorum nasil olmustu iyilesme süresi
Teşekkür ederim şuan daha iyi artık iltihap sivilcelenmeler olmuyor

Eczaneye gidin piercing taktırdım ona uygun bir krem merhem istiyorum diyin hemen veriyorlar bende de var tabi bir madde takıldığında vücuda orada travma oluşuyor kızarıklık da olur,şişme de akıntı da hepsi normal aşırı bir durum olmadıkça.Ayrıca piercingin titanyum olması lazım yoksa vücut diğer maddelere tepki verebiliyor.

Çok şükür atlattım bu durumu şuan hiç bi sorun yok 1 ay oldu artık ne akıntı ne şişme hiç birşey olmuyor gözüm kapalı takıyorum teşekkür ederim yorumun için

Burun ameliyatından izi kapandı mı?
Bendede burun kanadında sivilce izi kaldı.
Burun ameliyatı olunca bir şey yapılıyor mu?

Bende 7 senedir var ilk benimde seninki gibiydi zamanla alıştım hiç bişide olmadı korkma ahh benim güzel burnum nelere maruz kaldı bi an o zamanlar geldi aklıma

Burun ameliyatından izi kapandı mı?
Bendede burun kanadında sivilce izi kaldı.
Burun ameliyatı olunca bir şey yapılıyor mu?
ekstra bir şey yapılmadı. ameliyat sonrası iyileşme döneminde burnum çok soyuldu, aylarca. soyula soyula delik kapandı, iz gitti

Hızma takmak takılan tarafta çöküntüye sebe oluyor diye biliyorum daha önce gittiğim bir doktor söylemişti takılan yeri zayıflatıyormuş.bence takmayın ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…