Piercing, Hızma Burnumu deldirdim ama bir sorunum var...

OzgeD

Özge.
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
3
0
Merhaba arkadaşlar burnumun delinmesinden 3 gün geçti acı yok ağrı yok kanama yok çok şükür ama burnumun içi şişti ve bu sorunu nasıl çözebilirim bilmiyorum yaşayan ve aşan biri varsa yardım edebilir miii :2:

aynen canımm bende yeni deldirdim bende de kanama yok ama iç tarafında bi şişlik var allahtan dışarıdan bakınca görünmüyor

Şişlik olması gayet normal daha 3 gün olmuş.
Sabret biraz bikaç güne geçer.
Buz kompresi yap.

Son düzenleme:
Bencede allahtan gözükmüyor:KK1:
Geçmeye başladı ama bugün yarına bişey kalmaz inş :21:

seLam bende burnumu deldireli 3 gun oldu ilk kızarıklık olmuştu ama yavaş qeçmeye başladı aqrı az var ama benimde şikayetim diğer arkadaşların ki qibi burnumun içi şişti :KK43:( moralim çok bozuk yaşayanlar ve qeçenler ltfen yazın yani bu normal bişey mi qeçer mi yoksa kalıcı mı (allah korusun) bide hızmada hangi modeli önerirsiniz arkası top olanlar tehlikeli bence çıkma düşme oranı yüksek şuanlık kancalı hızma kullanıorum Sizinde fikirlerini aLmak istedim.
Şimdiden tşKLer ( :
:KK36: :KK36:

seLam bende burnumu deldireli 3 gun oldu ilk kızarıklık olmuştu ama yavaş qeçmeye başladı aqrı az var ama benimde şikayetim diğer arkadaşların ki qibi burnumun içi şişti :KK43:( moralim çok bozuk yaşayanlar ve qeçenler ltfen yazın yani bu normal bişey mi qeçer mi yoksa kalıcı mı (allah korusun) bide hızmada hangi modeli önerirsiniz arkası top olanlar tehlikeli bence çıkma düşme oranı yüksek şuanlık kancalı hızma kullanıorum Sizinde fikirlerini aLmak istedim.
Şimdiden tşKLer ( :
:KK36: :KK36:

canım kafana takma benim de ilk zamanlar öyle olmuştu ama sonra geçti:KK16: evet canım benim hep düşüyordu toplu olanlar ben ondan kancalı hızma kullanıyorum:KK55:

X