burnumu beğenmiyorum,ameliyat olmalımıyım?

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.644
3.342
iyi geceler hanımlar,başlıktan anlayacağınız gibi burnuma kafayı takmış durumdayım
estetik olmak istiyorum,özellikle yandan görünümüne uyuz oluyorum resmen.
her neyse eşimden ailemden vs vs saçmalama bu burnun neyini yaptiracaksin delimisin durduk yere agri sizi cekeceksin lafları duyuyorum
hanimlar foto koyacagim bir bakin bana fikir verin ameliyat icin sizlere güveniyorum kibarlığa gerek yok cirkinse cirkin git ol ameliyat diyebilrsiniz tani kirilmam hic cunku cevremdekiler beni oyaliyorlar gibime geliyor

Fotograf yok ama baskasinin fikrinede ihtiyacin yok istemiyorsan mutsuzsan taktiysan git ol
bana emin ol ayni seyleri dediler ve bircogumuza sacmalama ,ne var burnunda, senin burnun guzel ,delimisin sen ,ne gerek var, basina is acacaksin bla bla bla

Kimse demez zaten ay senin burnun kotu git estetik ol diye

Fotoğraf yükleyebildiyseniz bile bakmadım açıkçası. Bu tamamen sizin vermeniz gereken bir karar. Nice bana göre kötü burunlu insanlar biliyorum , ameliyatı düşünmüyorlar, gayet memnunlar. Ben şahsen sizi tanıyor olsam da , ol demem, böyle bir sorumluluğun altına giremem. Bir aksilik olur, istediğiniz gibi olmaz sonra kendimi kötü hissederim. İyi düşünün, içinize sinen bir doktor bulun , ameliyat sonrası yaşayacaklarınızı iyi öğrenin ve gerçekten istiyorsanız, kendinizi daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorsanız ameliyat olun derim. Burun beğenme işi güzellik gibi göreceli bir kavram. Ben bu sitede bir çok burun gördüm, yaptıranlar çok memnun, kendi burunlarını çok beğeniyorlar ama bana göre doğal durmuyor. Tabi ki bana yorum yapmak düşmez sahipleri beğendikten sonra.

kesinlkle sizin düşünceniz önemli .banada öyle diyorlardı ama ben rahatsızdım ..sizin vereceğiniz bir karar bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…