• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumu beğenmedim !!!! (fotoğraflı)

oylesineblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
44
20
3
Merhaba daha önce de burnumun bantlı haliyle alakalı bir başlık açmıştım. Bugün bantlar alındı ve ben burnumu hiç beğenmedim. Bence fazla bebeksi ve domuz burnuna benzedi. O kadar zor geçti ki bu süreç sürekli klinik klinik hangi hocayı seçeceğimi bilmeyerek bir buçuk ay geçirdim. Ameliyat sonrası 4 5 gün çok zordu. Böyle olunca beğenmemek kendine yakıştırmamak insanın çok zoruna gidiyor. Sizde de oldu mu böyle bir süreç ? Deneyiminiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bir de şu ana kadar gören kimseden yakışmış lafını duymadım.

Güncelleme yapmak istedim. Burnum bence bana hiç yakışmadı. Gözlerimin arasındaki mesafe garipleşti. Gözlerim yuvarlaklaştı. Burun dudak arası mesafe arttı. Gülüşüm değişti. İfadem tamamen değişti ama asla sevmedim bu görünüşü. Geçer mi bilemiyorum bu hisler ? Bu kadar zorluğa bu hisler de gelince gerçekten çok kötü hissediliyor. :KK43:((

Son düzenleme:
Zamanla oturur alışırsın. Nasıl bir burun istiyordun ki bunu beğenmedin. Ameliyatla şekil duzeltilipde yapay oldu demek de garip geliyor. Yapay olacak tabi yapıldı çünkü orijinal gibi olur mu bıçak değmiş bir burun.

Zamanla oturur alışırsın. Nasıl bir burun istiyordun ki bunu beğenmedin. Ameliyatla şekil duzeltilipde yapay oldu demek de garip geliyor. Yapay olacak tabi yapıldı çünkü orijinal gibi olur mu bıçak değmiş bir burun.
Biraz daha ucu düşük bir burun olabilirdi diye düşünüyordum. Tabiki tamamen doğal burun beklemiyordum ben de. Burun ameliyatı olmadıysanız düşündüğüm şeyi çok anlayacağınızı sanmıyorum ama düşünceleriniz için teşekkür ederim

Biraz daha ucu düşük bir burun olabilirdi diye düşünüyordum. Tabiki tamamen doğal burun beklemiyordum ben de. Burun ameliyatı olmadıysanız düşündüğüm şeyi çok anlayacağınızı sanmıyorum ama düşünceleriniz için teşekkür ederim
Oldum oldum olmaz olaydım oldum bilirim. Sikinti etme olan oldu dönüşü yok zamanla alışırsın

burun aslında güzel ama şu an yüzünüz, gözünüz hep ödem. gülüşünüz, gözleriniz zamanla eski haline dönecek, burnunuz derinize yapışacak o yapay görünümü gidecek daha da zarifleşecek. hiiç üzmeyin kendinizi. benim burnum ilk ay aşırı kalkıktı, şu an 9 ayı geçti ve keşke biraz daha mı kalkık olsaydı diyorum öyle düştü düşünün. şu an burun ucunuz serttir, yapıştırılmış gibidir o daha yumuşayıp kendini salınca daha doğal, inik, güzel görünecek.

burun aslında güzel ama şu an yüzünüz, gözünüz hep ödem. gülüşünüz, gözleriniz zamanla eski haline dönecek, burnunuz derinize yapışacak o yapay görünümü gidecek daha da zarifleşecek. hiiç üzmeyin kendinizi. benim burnum ilk ay aşırı kalkıktı, şu an 9 ayı geçti ve keşke biraz daha mı kalkık olsaydı diyorum öyle düştü düşünün. şu an burun ucunuz serttir, yapıştırılmış gibidir o daha yumuşayıp kendini salınca daha doğal, inik, güzel görünecek.
çok teşekkür ederim rahatlattınız beni

Merhaba ilk 20. Günlerde ödemden yamukluk yaşadınız mı hiç ?

Ayni durumu yasadim , ilk ay kafami duvarlara vurmak istiyordum uzuntuden 5kilo kaybettim ... ikinci aydayim burun ucu baya indi 6 aya daha da iner , hata is yerimde kimse anlamadi sormadi bile Ben soyledigimde bile cogu kisi degisimi goremediklerini soylediler oysa ben goruyorum cok ilginc ama odemler gitiginde burun yuzune oturcak merak etme , burnum guzel dogal duruyor ama bana kucuk geliyor biraz pismanim ama alistim insanlarin fark etmemesi de icimi rahatlattı

Back