- 27 Temmuz 2023
- 44
- 20
- 3
- Konu Sahibi oylesineblog
Merhaba daha önce de burnumun bantlı haliyle alakalı bir başlık açmıştım. Bugün bantlar alındı ve ben burnumu hiç beğenmedim. Bence fazla bebeksi ve domuz burnuna benzedi. O kadar zor geçti ki bu süreç sürekli klinik klinik hangi hocayı seçeceğimi bilmeyerek bir buçuk ay geçirdim. Ameliyat sonrası 4 5 gün çok zordu. Böyle olunca beğenmemek kendine yakıştırmamak insanın çok zoruna gidiyor. Sizde de oldu mu böyle bir süreç ? Deneyiminiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bir de şu ana kadar gören kimseden yakışmış lafını duymadım.
Güncelleme yapmak istedim. Burnum bence bana hiç yakışmadı. Gözlerimin arasındaki mesafe garipleşti. Gözlerim yuvarlaklaştı. Burun dudak arası mesafe arttı. Gülüşüm değişti. İfadem tamamen değişti ama asla sevmedim bu görünüşü. Geçer mi bilemiyorum bu hisler ? Bu kadar zorluğa bu hisler de gelince gerçekten çok kötü hissediliyor. ((
Bir de şu ana kadar gören kimseden yakışmış lafını duymadım.
Güncelleme yapmak istedim. Burnum bence bana hiç yakışmadı. Gözlerimin arasındaki mesafe garipleşti. Gözlerim yuvarlaklaştı. Burun dudak arası mesafe arttı. Gülüşüm değişti. İfadem tamamen değişti ama asla sevmedim bu görünüşü. Geçer mi bilemiyorum bu hisler ? Bu kadar zorluğa bu hisler de gelince gerçekten çok kötü hissediliyor. ((
Son düzenleme: