Cilt Bakımı Ürünleri burnumdaki siyah noktalardan yıldım ...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
kızlar burnumda çok fazla siyah nokta var... kozmetik ürünü kullanmam hiç...
sadece banyodan sonra nemlendirici krem sürerim okadar...
fondöten gibi ürünlerle kamufle etmek istemiyorum...zaten hiç fondöten kullanmadım bugüne kadar..
benim amacım siyah noktaları gizlemek değil kurtulmak...
ne yapmam gerekiyor acaba... bir arkadaşım clean and clear kullan demişti kullandım faydası olmadı.. yada ben tam düzenli kullanamadım...
ne yapmalıyım kızlar..kesin sonuç verebilecek bir şey varmı?

sıcak bir banyodan sonra gözeneklerin daha güzel açılmış olur hemen burnunu ıslatıp niveanın burun bantlarını kulanabilirsin :)
eğer o da iyi gelmezse burnunun üstüne ağda yapabilirsin ne kadar iyi bilemem ama kesilikle siyah noktaları cıkarıyor.
Son olarak siyah noktalar gözeneklerin kir dolmasından olusur. cilt temizliğine özen göstermelisin :))

canım onun kesin bir cözümü yok malesef eve düzenli cilt temizliği cok onemli cilt tipini bilmiyorum ama sadece burundaki siyah noktalar için ürün kullanman cildinin geri kalan bölümleri için zararlı olabilir ki zaten öyle mucize bir ürün de yok
kil maskesi deneyebilirsin kil maskeleri derin temizlik için en iyisidir niveanın burun bantları falan gecici cözümler iki güne kalmaz geri dönmüş olurlar

Niveanın haftada bir burun bantlarını kullanıyorum ve hergün de cildimi yine niveanın temizliyecisiyle temizliyorum :) Gerçekten cilt temizliği çok önemli özen gösterilmeli :)

malesef bende aynı dertten yakınıyordum ama gül sabunu ve keseden sonra :) banyodan sonra gül sabunu ile yüzünü köpükle ve kese yap kesin sonuç alacaksın çok bastırma kese ile sanki yüzünü siler gibi yap aşırı bastırırsan tahriş olabilir . gül suyu zaten cildi temizlemeye birebir. benim yüzümde sonuç verdi umarım sende de verir :)

canım gül sabununu sadce banyodan sonramı yapıyoruz devamlı yapabiliriz dimi

canım gül sabununu sadce banyodan sonramı yapıyoruz devamlı yapabiliriz dimi

evet canım yapabilirsin . banyodan sonra deme sebebim gözeneklerin açılmış olur cildin rahatlamış olur o yüzden daha iyi sonuç alırsın diye söyledim ama devamlı yapabilirsin . sonucunu bildir bana tekrar yaptıktan sonra :))

Canım şimdi aldım sabunu kullandım bakalım artık sonucu söylerim :) gülsuyuyla her gün temizlemem lazım dmi bir de bunun yanında

bir de canım sen ne kadar bir zaman da sonuç aldın

canım ben 1 hafta da hergün yaptım cildi acayip temizliyor hergün gece yatmadan önce 5 dakikanı ayır yap çok iyi sonuç alacaksın umarım cilt tiplerimiz aynıdır da sende memnun kalırsın :) gül suyunuda pamuğa dök onu sabah kalktığında yüzünü sil resmen cildin parlıyor :)

oyy canım çok sagol ya ınsAllah bende de işe yarar çünkü gerçekten farkediliyor :KK43:

ben doğal bişey önereceğim sana :) gözle görülür fark oluyor gibi geldi bana daha bir kez denedim tam olarak sonuç nolur bilmiyorum ama söyleyeyim yine de. Yumurta akını alıyorsun bir pamuk veya temiz bir fırça ile yüzüne iyice sürüyorsun beş dakika kadar bekledikten sonra o kurumuş oluyor anlıyorsun zaten yüzün geriliyor falan..ondan sonra siyah nokta olan bölgeye peçete koyup peçetenin üzerinden tekrar ymurta akını sür. 15 dakika daha bekle peçete kaskatı oluyor zaten onu al ve yüzünü yıka, azalma oldu bende biraz. Bikaç kez tekrar edinc daha iyi olur belki.

Öncelikle cilt tipine uygun temizleme jeli, tonik, nemlendirici, maske ve peeling edin. Sabah akşam jel, tonik, nemlendirici uygula. Haftada 1 defa peeling yap. Maskeyi haftada 1 tüm yüze, bir kaç gün sonra sadece sorunlu bolgene uygula.
Ben kendi yaptığım yosun tozu maskesini yapıyorum ve cok memnunum. Burun bantları da çok iyi ama ardından mutlaka maske ve tonik yapmalisin yoksa yeni noktalar oluşur. Sabun kesinlikle onermem, pH dengesini bozuyor ve içinde çamaşır yıkama deterjanı olduğunu söylemişti hocam.

X