• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnumdaki siyah noktalardan kurtulamazmıyım :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
selam kızlar direk konuya gireyim şükür dert değil ama kafama takılıyor, sormak istedim bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...
yüzümde sivilce gibi çil gibi hiç bir iz leke yok şükür...gayet bebeksi bir cildim var, şükür memnunum halimden ama burnumun üzerindeki o siyah noktalardan naptımsa kurtulamadım...clean and clean gibi tonikler kullandım, okaliptus sabunu tavsiye ettiler aldım kullandım ama yok malesef çözüm olmadı...
fondotenle falan kapat demeyin, kapalı bir bayanım ve makyaj ürünleri kullanmam, zaten fondoten sadece anlık kamufle edici..ben kökten çözüm olabilecek bi tavsiye istiyorum... varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...

Bundan bi beş sene öncesine kadar bende aynı durumdan yakınıyordum.Siyah nokta temizleyen suları bir seferliğine mahsus kullanmıştım.Ama inan gerek yokmuş .Hergün ılık su ile yanaklarını ve burun kısmını güzelce sabunla .Ama bunu mutlaka hergün yapmalısın.Dove sabununu kullanmışsındır mutlaka.Ben böyle yaptım ve olumlu sonuç aldım.Gözeneklerim hava aldı.Siyah nokta neden hiç bişi kalmadı.Hatta inanırmısın bi süre sonra çillerim bike kayboldu.Bu duruma ben çok şaşırdım.Olcak iş değil :ssz:

Bebeksi cilt...

Her sabah uyandıktan sonra yüzünü yeşil sabunla yıka, öyle tonikleri içerek bir yere varamazsın. Yıkadıktan sonra havluyla yüzünü kurula, hemen ardından karşında duran aynaya yaklaş ve her iki elinin işaret parmağını kullanarak siyah noktaları sıktır. Faydasını göreceğine eminim ne zaman başın sıkışsa bizi burada bulabilirsin.

selam kızlar direk konuya gireyim şükür dert değil ama kafama takılıyor, sormak istedim bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...
yüzümde sivilce gibi çil gibi hiç bir iz leke yok şükür...gayet bebeksi bir cildim var, şükür memnunum halimden ama burnumun üzerindeki o siyah noktalardan naptımsa kurtulamadım...clean and clean gibi tonikler kullandım, okaliptus sabunu tavsiye ettiler aldım kullandım ama yok malesef çözüm olmadı...
fondotenle falan kapat demeyin, kapalı bir bayanım ve makyaj ürünleri kullanmam, zaten fondoten sadece anlık kamufle edici..ben kökten çözüm olabilecek bi tavsiye istiyorum... varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...

amway gözenek temizleyici maske var çevrende amway yapan varsa muhakkak almalısın gözenekleri düzenli kullanırsan eğer %100 temizliyor güzellik uzmanıyım tavsiye ederim... üstelik bitkisel cilde zarar vermeden onarıyor...

buharla yumuşattıktan sonra hafif sıkarım siyah nnoktaları ama dikkat et yapacaksan çünkü buharı çok tutarsan yanar yüzün.ılık suyla yıkayıpta yine sıkabilirsin.

günlük peeling yaparsanız kurtulursunuz.
ben daily microfoilant kullanıyorum, cilt tonunu açıyor ve bir süre sonra siyah nokta kalmıyor. ama bu tarz ürünleri sürekli kullanmak lazım. bir aydır kullanmıyorum burnum yine siyah nokta doldu maalesef

canım bir kaç sene evvel benim de burnumda siyah noktalarım vardı.
denemediğim ürün kalmadı ama Garnieri keşfettim ve tamamen geçti

Garnier'in peeling etkili yüz yıkama jelini sabah akşam kullandım, ardından yine garnier tonikle sildim işe yarıyor..

kızlar cevaplarınıza teşekkür ederim ama bütün yorumlar farklı bi ürün söylemiş, hangisini yapıcam şimdi..
birde sıkma işlemi zarar veriyor burnu kızartıyor hattazedeleniyor, birde tek tek sıkmakla baş olmazki :(
napsam şimdi hangini kullansam?

Aynı durumdan bende rahatsızdım fakat artık doğal çözümlere başvurdum. Ve etkisini gördüm. Buda söylenen markaların çoğunu kullandım ve bir etkisin göremedim sadece cildi matlaştırdığı için bir berraklık oluşturdu ama öyle kökten bir çözüm değildi benim cildim için. Ben tarçın ve balı karıştırıp her aksam yüzüme sürüyorum sonra bekleyebildiğim kadar bekliyorum (en az 1 buçuk saat) sonra ovarak yıkıyorum bende bunun faydasını gördüm. Bir nevi peeling oluyor. Belki cilt tipimiz aynıdır ve seninde işine yarar :)

kızlar cevaplarınıza teşekkür ederim ama bütün yorumlar farklı bi ürün söylemiş, hangisini yapıcam şimdi..
birde sıkma işlemi zarar veriyor burnu kızartıyor hattazedeleniyor, birde tek tek sıkmakla baş olmazki :(
napsam şimdi hangini kullansam?

sıkma yapma elinle tırnak izi kalır.onunyerine watsonsta satılan siyah nokta çıkartma aleti var ucu sivri böyle yuvarlak halkalı kısmını kullan
yüzünü banyodan çıkınca ardından tonikle yada bant al kullan bende işe yarıyor karma cildim var burun bölgem baya pürüzsüzleşti şimdi.

Her gün düzenli temizlik şart.

Ama bunun dışında benim deneyip memnun kaldığım bir formül var.
Önce buhara tutuyorum yüzümü.
Sonra yumurta akı ve toz şeker karışımını kat kat burnuma sürüyorum.
Kuruyunca çekiyorum ve siyah noktalar çıkıyor.

sana hayatının siyah nokta formulunu veriyorum bak çoğu kişi bunu biliyor sende bil

şimdi aktara gidiyorsun toz jelatin alıyorsun eve gelip 1 kaşık toz jelatinin içine 1 kaşık süt koyuyorsun 2 kaşıkta olabilir onu göz kararı ayarla

ocağa koy bunu ısıt köpürünce al ocaktan,sonra bri fırça yardımıyla burnuna sür ve iyice kuruyana kadar bekle,kuruduktan sonra yavaşça burnundan çıkart

ve gözlerine inanama müthiş birşey hepsini çıkartıyor burnun pırıl pırıl oluyor

ben kullanıyorum süper müthiş ötesi hatta

yaprak jelatin olmaz mutlaka toz jelatın olmalı yaprak jelatinle iyi sonuç alamıyorsun

bu arada jelatinin kilosu 70 tl civarı sen 25 gr al yeter hemde kaç kere kullanırsın
not;kaşık tatlı kaşığı olacak :)
not2;jelatin sütle karışınca ve ısıtınca çok kötü kokuyor ama dayan sonucu süper çünkü
not3;bunun maliyeti maksımum 2.5 tl

Son düzenleme:

canım ben geçenlerde cildim biraz canlansın temizlensin diye önce buhar yaptım yüzüme siyah nokta çıkarmak için iyi oluyo yumuşuyo cilt ama ben onun için yapmamıştım neyse daha sonra limon sürdüm yüzüme tabi biraz sızlamam oldu ama bekleyip ılık suyla yıkayıp nemlendiricimi sürdüm başka bi günde bu işlemden sonra saf zeytinyağı sürdüm ertesi gün dikkatimi çekti burnumun üstünde hiçbişi kalmamış bazen görüp sevmezdim ama çokda göze batmazdı sonucu görünce mutlu oldum bilmeden onuda aradan çıkarmış oldum :1: sende dene bi istersen inş yarar işine

Back
X