Burnumdaki doku kaybi ve burun dolgum

Tezerleyla

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
79
Puanlar
18
  1. 7 ay ince sinuslerimle ilgili bir operasyon gecirdim. Burnum okadar guzelken iyilestiginde ust kisim ve burnumun ucunda doku kaybi olustu. Doktorla uzun konusmalar yaptim ama nafile kendinin sucu olmadigini idda etti.Neyse kisacasi bisey yaptiramadik sonra estetisyenle gorustum iki secenek sundu anlatti dolgu daha mantikli geldigi icin aylardir bir ora bir bura arastirdim en son karar mehmet akgun du. Burda kotu iyi birsuru yorum okudum fikrimi psilolog kesinlestirdi. Aslinda terapi icin gittim burnumdan rahatsizdim ornek verirken bukadar basit iste dedi. Cidden oyleymis dun klinige gittim doktorun yanina girdim durumu anlattim ne islem yapilmasi gerektigini anlatti.Yarim saat sonunda randevu sonuclandi.Burnum duzeldi ben rahatladim cidden takinti yapmistim surekli oynayip duruyordum.Her sene tekrarlanicak olmasi dezavantaj ama estetikte anlatilan islemlere katlanabilecegimi sanmiyordum zaten.

Geçmiş olsun

Ay çok ilginç ya. Ben de rinoplasti ameliyatım esnasında sinüslerimi bosalttiracaktim. Son anda vazgeçmiştim. Iyi ki vazgeçmişim. Zaten et alınınca sinüsler hızlı bir şekilde boşalıyor 1 haftadır.

merhaba dolguyu tekrarlattınız mı hala memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…