burnumdaki bu görüntünün sebebi nedir

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
Oncelikle resim icin ozur dilerim sacma oldu ama kusuruma bakmayin ltfn
burnumdaki bu parca parca goruntusunun sebebi ne olabilir dalgali dalgali bunu yasayan duyan bilgisi olan varmi acaba
bu arada burnum 6 aylik

Eklentiler

• 2015-02-22 20.58.50-1.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 316
Kıkırdak eklemesi yapılan kavis icin fazla oynanan burunlarda oluyo diye duymustum bende ama muhakkak doktoruna en kısa zamanda gozuk bence gecmis olsun

çökme olabilir ama sadece bu açıdan belli olan birşeyse bence kafanı çok takma,doktorunla da görüş,ileriki döneminde 1 yılını tamamlayınca şikayetin devam ediyorsa burun dolgusu yaptırarak ikinci bir ameliyat yerine çözüm bulabilirsin bence canım,benimde şüphelendiğim öyle bir bölge var ama ben daha 2. ayımdayım beklicez bakalım:/

Merhaba herkese ayni seyi yasayan biri olursa diye bilgi vermek istedim
bu durum sadece bu acidan belli olan.bisey ve fotografta belirgin ciplak gozle pek anlasilmiyor
dr bunun cokme olmadigini burun sirtindaki sisler indigi icin konulan kikirdaklarin gorundugunu onunda 1 seneyi bulmadan duzelecegini soyledi hatta kendisi gozle giremedi elle muayenede anladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…