Burnumdaki bantlar kendiliginden cıktıııııı...........

beyzacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
245
3
sanırım cok terledim ve cildim cok yaglı oldugu icin sabah bi uyandım burnumdaki bant yastıkta :KK43:napıcam bilmiyorum dr a ulasamadım kızlar bana bi care,normal sartlarda yarın bantlar ve tamponum alınacaktı sizce boyle kalsınmı yoksa ben mi bantliyim yine.....buarada fırsat bu fırsat diyip hemen yeni fotolar cektim albumde :)

Canım panikleme o bantlar sadece şişmesini engellemek için ama zaten doktor alıncada şişicekti :) bana o bantları takamadılar bile atelim çıktı alerji oldum 1 hafta kapalı kalnca burun o bantları bile taşıyamadım tamponlar zaten duruyoo dursun :) onu sen alamazsın bantları sallaa takma bidaa oynama burnunla bırak öle kalsın

ya tesekkur ederim iyi hissettim birden,bide ilk baktıgımda duzgun gorunuyodu simdi bi baktım dolma gibi burnum ama yamuk dolma demekki ondanmış tekrar tesekkurler :)

canım eger doktorun yapıstırdıgı gıbı bantlar sende varsa yapıstır bence cunku bantlar sısmeyı engellıyor
ama yapıstırmasan da sorun olmaz sanırım
sen yıne de tekrar doktorunu ara belkı ulasırsın canım
gecmıs olsun opuyorumnanaktan

albümüne de yorum yaptım ama barayada yazamadan duramadım. valla fstık gibi olmuş . hala yeni olmasına rağmen. yüzünü açtı . inşallah herşey istedğiğn gibi olur.

Beyzacım ne zaman ameliyat olmuştun sen?
Güzel olmuş,güle güle kullan canım,geçmiş olsun.

X