• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumda ki siyah noktalar :((

jellyjj

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
8
0
6
İzmir
Arkadaslar öncelkle konularda okumustum fake hesap falan fake deglm ve baska yerden griyorm onun için ıp degısms olablr
Burnum buyuk ve asırı derece de sıyah noktalar var ne yaıcağımı bılmıyorum siyah nokta bantları vs ıse yaramadı bana krem önerebılır msnz?? :( clear kullanıyorm ılk bakldıgnda bellı olmuyor fakat sonra aynı gibi lutfen yardm edn kızlar :/(

Arkadaslar öncelkle konularda okumustum fake hesap falan fake deglm ve baska yerden griyorm onun için ıp degısms olablr
Burnum buyuk ve asırı derece de sıyah noktalar var ne yaıcağımı bılmıyorum siyah nokta bantları vs ıse yaramadı bana krem önerebılır msnz?? :( clear kullanıyorm ılk bakldıgnda bellı olmuyor fakat sonra aynı gibi lutfen yardm edn kızlar :/(

Aynı sorun bende de var canım bir çözüm yolu bulursan bana da söyle :(

benim de burnumun üstünde inanılmaz şekilde siyah nokta var ne kullandıysam fayda etmedi :43: yetmezmiş gibi hemen de yağlanıyo temizlesem de fayda etmiyor. çözümü olan birisi varsa yazsa bizi de bu dertten kurtarsa :30:

Garnier`den 3 bir arada kullanmayi deneyin. Aninda faydasini goreceksini. Ben 3 aydir kullaniyorum cok memnunum.

buhar yönteminin zararlı olduğunu duymuştum bir yerde :44:

Buhar yöntemi gözenekleri iyice açtığı için siyah noktalar çıkar bir şekilde ama sonrasında açılan gözenekleri kapatmak mesele.
Açılan gözenekleri sıkılaştırmayı başaracak tonik yoksa, siyah noktalar daha da artarmış.
Bu yüzden zararı var. :/
Kaş yapayım derken göz çıkarma ihtimaline karşın uyarıyor uzmanlar.

Buhar yöntemi gözenekleri iyice açtığı için siyah noktalar çıkar bir şekilde ama sonrasında açılan gözenekleri kapatmak mesele.
Açılan gözenekleri sıkılaştırmayı başaracak tonik yoksa, siyah noktalar daha da artarmış.
Bu yüzden zararı var. :/
Kaş yapayım derken göz çıkarma ihtimaline karşın uyarıyor uzmanlar.

Buzla üzerinden geçildiğinde sıkılaşır ;)

Sorununa çözüm bulabildin mi canım ? Bende 20 yaşındayım aynı dert bende de var :( Çok memnun edersin beni eğer buraya bir cevap yazarsan şimdiden teşekkürler

Canım bende de aynı sorun var..Ben sıyah nokta bandı kullanıyordumm ıyı hos gıderıyordu ama tekrar çıkıyor sureklı kullanamadım .Bir yerde şunu duymuştum limona karanfıl batırıp 1 gun bekletıcez sonra onun suyunu surucekmışiz sıyah noktalı bulunan bölgeye oyle duymuştum bı kac kez denedm ama gecırecegını dusunmedıgım umutsuz olduğum ıcın vazgeçtim..

maskeler deneyebilirsiniz cildinize haftada bir veya iki kez kili soda veya normal suyla karıştırıp kuruduktan sonra yıkayın siyah nokta ve gözeneklere faydalı olabilir

Back
X