cevapladığın için çok teşekkür ederim. görüntü olarak eğrilik var bende kemer kısmında ve çok moralimi bozuyor sağlık problemim yok bunun için gittiğimde ameliyat olabiliyorum yani ?
estetiğe giriyo canım. bi sağlık problemin olsada bu değişmiyo. burnundaki eğriliği ameliyat sırasında törpülüyolar. zaten nefes alma problemin olsa bile burnunun eğriliklerini töriledikten sonra bu sorununda ortadan kalkıcaktır.
2 sene önce bana da doktor kemik eğriliği var dedi, çok şaşırmıştım ameliyat olmadım, olmayı da düşünmüyorum, çünkü bir sıkıntım yok, şeklinden de memnunum.
sen şeklinden memnun değilsen, ol ameliyat kurtul
2 sene önce bana da doktor kemik eğriliği var dedi, çok şaşırmıştım ameliyat olmadım, olmayı da düşünmüyorum, çünkü bir sıkıntım yok, şeklinden de memnunum.
sen şeklinden memnun değilsen, ol ameliyat kurtul
evet bende ciddi manada eğrilik var ama kemik eğriliğimi değilmi bilmiyorum. bide devlet hastanesinde kbb doktorlarına burun ameliyatı olmaktan çekiniyorum açıkcası
estetiğe giriyo canım. bi sağlık problemin olsada bu değişmiyo. burnundaki eğriliği ameliyat sırasında törpülüyolar. zaten nefes alma problemin olsa bile burnunun eğriliklerini töriledikten sonra bu sorununda ortadan kalkıcaktır.