- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
tedavi ne uyguladılar canım yardımcı olur musun ?sunızıtden oluyor o bende agır sınuzıt var kistlesmıs
aynı sıkayetle gıtmısdım kkb a oda norologa yonlendırdı fılm cekıldı ve onda anlasıldı kıst olmus sunızıtlerın dedı ...
Yazın denize git tuzlu suya dal o sene çok rahat olursun dedi birde iltihap kurutucu verditedavi ne uyguladılar canım yardımcı olur musun ?
Canım trioid hapı kullanıyorum, gebe kalmak için 2 ile 2.50 arası idealmiş...Faranjit baslangicinda olur bana da
Annemde hep vardi senelerce , dalga gecerdik kadinla psikolojik bu kadar uzun surmesi mumkun degil falan diyoduk meger troidlerinde sorun varmis
O yuzden ya faranjit olabilirsiniz olmazsaniz bence troidlere bi baktirin
Faranjittir o zaman panik yapma bence , baska belirti var mi?Canım trioid hapı kullanıyorum, gebe kalmak için 2 ile 2.50 arası idealmiş...
bu yüzden ilaçla 3,10 dan 0,43 düştü en son ve şuan geniz akıntısı başladı faranjit bunu yaparmış annenin trioidi yüksek miş mi ? ilaç kullanıyor muydu ? şuan bu kokuyu hissetmiyorum ama burun içi kurudu ve kanama oluyor.. bana neler oluyr böyle :S
yok canımFaranjittir o zaman panik yapma bence , baska belirti var mi?
bende koku 1 gün sürdü şimdi burnum kuru ve sabahları geniz akıntım var gibi oluyor . doktora gitmeye gerek duymadım ama heran baş ağrısı hisseediyorumBenim migrenim var canım 2 haftaönce damar tıkanıklığı teşhisi kondu ve ödemi dağıtmak için ilaç verildi.Bende 1 hafta boyunca kan kokusu almıştım seni korkutmak istemem ama paylaşmak istedim... Aklında olsun şuan o koku ve sanki sızıntı gibi olan his yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?