How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Burnuma kan kokusu geliyor

ay bende ıkı gundur aksamları duman kokusu gunduzlerı de baharat gıbı rahatsız edıcı kokular alıyrum bır turlu gecmıyor su an bıle var cok can sıkıcı... bıtaz ara verse rahatlıcam ama yok ara da vermıyor :( ama senın durumun farklı kan kokuyor dıyosun burnun kanıyor genzınden akıyor sende yutabılırsın ıdararında kan rengıne yakın renk degısımı var mı bı doktora grun bence kulak burun bgaz

ben yaşadım. hatta bayağı uzun sürdü. doktorlarda koşturdum. tahliler filmler bişey çıkmadı. sebebini hala da bilmiyorum ama çok uzun bir süre sürmüştü. siz de bir doktora gidin bence. ama burunla alakalı bir sıkıntıdan da olabiliyormuş. ben iç hastalıklarına gitmiştim. siz de bir gidin

Arkadaşlar yorumlarnz için teşekkür ederim
ama yara bere yok, başım ağrıyor ve burnuma kan kokusu geliyor iğrenç bişey :D
internette yazanlar
kötü hastalıklar , sinüzit , gebelign erken belirtisi olarak görünüyor
hayılırlısı

sunızıtden oluyor o bende agır sınuzıt var kistlesmıs
aynı sıkayetle gıtmısdım kkb a oda norologa yonlendırdı fılm cekıldı ve onda anlasıldı kıst olmus sunızıtlerın dedı ...

Faranjit baslangicinda olur bana da
Annemde hep vardi senelerce , dalga gecerdik kadinla psikolojik bu kadar uzun surmesi mumkun degil falan diyoduk meger troidlerinde sorun varmis
O yuzden ya faranjit olabilirsiniz olmazsaniz bence troidlere bi baktirin

tedavi ne uyguladılar canım yardımcı olur musun ?
Yazın denize git tuzlu suya dal o sene çok rahat olursun dedi birde iltihap kurutucu verdi

Denize gittim akan sinüzite inanamazsin gerçekten acayip rahatlatıyor

Burnunuzda kanama olmuştur muhtemelen, içeri doğru akıntı bende de oluyor geniz akıntısı deniyor. Çok fazla kokulu deterjan, yumuşatıcı gibi devamlı tahriş eden maddelerden uzak durun, solunum sistemini komple çökertiyor, temizliği su sirke arap sabunu gibi şeylerle yapmak daha iyi oluyor. Temiz havaya daha çok çıkın veya bulunduğunuz ortamı havalandırın. Bunun dışında abdest alırken yaptığımız gibi burnunuza su çekip temizleyebilirsiniz, kuruluk sebebiyle de kanama olabiliyor.

Benim migrenim var canım 2 haftaönce damar tıkanıklığı teşhisi kondu ve ödemi dağıtmak için ilaç verildi.Bende 1 hafta boyunca kan kokusu almıştım seni korkutmak istemem ama paylaşmak istedim... Aklında olsun şuan o koku ve sanki sızıntı gibi olan his yok...

Bendede oldu ayni sey ve iki aydan daha uzun surdu. Ayni zamanda agzimdanda kan geliyordu. Bir gun cok kotu kan geldi agzimdan artik midem bulanmaya basladi acile gittik film cekildi doktor akciger enfeksiyonu geciriyorsun cok gecikmissin dedi hemen tomografiye almamiz lazim dedi hangi evrede oldugunu ogrenmemiz gerek. Ben agliyorum tabi hayir ben tomografi cektirmek istemiyorum diye diretiyorum cektirmezsen iki gun icinde kaninda bogulur olursun dedi o panikle cektirdim temiz cikti ve sonra kulak burun bogaza gorun dedi en sonunda alerji oldugu cikti ortaya. Sana tavsiyem kesinlikle internetten sacma sapan seyleri okuma ve cok rahatsiz ediyorsa uzman bir doktora gorun benim gibi acemi bir doktora denk gelirsen gereksiz tomografi cektirmek zorunda kalabilirsin sende.

Faranjit baslangicinda olur bana da
Annemde hep vardi senelerce , dalga gecerdik kadinla psikolojik bu kadar uzun surmesi mumkun degil falan diyoduk meger troidlerinde sorun varmis
O yuzden ya faranjit olabilirsiniz olmazsaniz bence troidlere bi baktirin
Canım trioid hapı kullanıyorum, gebe kalmak için 2 ile 2.50 arası idealmiş...
bu yüzden ilaçla 3,10 dan 0,43 düştü en son ve şuan geniz akıntısı başladı faranjit bunu yaparmış annenin trioidi yüksek miş mi ? ilaç kullanıyor muydu ? şuan bu kokuyu hissetmiyorum ama burun içi kurudu ve kanama oluyor.. bana neler oluyr böyle :S

Canım trioid hapı kullanıyorum, gebe kalmak için 2 ile 2.50 arası idealmiş...
bu yüzden ilaçla 3,10 dan 0,43 düştü en son ve şuan geniz akıntısı başladı faranjit bunu yaparmış annenin trioidi yüksek miş mi ? ilaç kullanıyor muydu ? şuan bu kokuyu hissetmiyorum ama burun içi kurudu ve kanama oluyor.. bana neler oluyr böyle :S
Faranjittir o zaman panik yapma bence , baska belirti var mi?

Benim migrenim var canım 2 haftaönce damar tıkanıklığı teşhisi kondu ve ödemi dağıtmak için ilaç verildi.Bende 1 hafta boyunca kan kokusu almıştım seni korkutmak istemem ama paylaşmak istedim... Aklında olsun şuan o koku ve sanki sızıntı gibi olan his yok...
bende koku 1 gün sürdü şimdi burnum kuru ve sabahları geniz akıntım var gibi oluyor . doktora gitmeye gerek duymadım ama heran baş ağrısı hisseediyorum

Back