- 17 Ağustos 2007
- 2.451
- 36
-
- Konu Sahibi CennetKokulum
Burun zaten güzel. Doktorun becerisine bağlı ama estetik olarak daha iyi olacaktır. Alt yapı iyi.Kızlar benim burnum boyle kemıkte problem yok ama ucu geniş ve kıkırdak buyuk gulunce dahada yaylıyor ama cesaret edemıyorum burun estetıgı yaptırmaya ya problem cıkar daha kotu olursa dıyesizce başarı şansım nedir [/url][/IMG]
canım çok şükür felaket değil ama büyük işte birde burun ucu amelıyatına daha zor dıyorlarBurun zaten güzel. Doktorun becerisine bağlı ama estetik olarak daha iyi olacaktır. Alt yapı iyi.
aynen canım yaptırıp eskiyi aramakta varbenimde burnum böyle hatta ucu daha geniş ve düşük ben de olmak idtiyorum estetik ama korkuyorum
gittiğiniz doktorlar kimler bilmiyorum ama kemikle oynanmak zorunda deil burun ucu ameliyatı diye bir şey varBende oyle dusunuyorum ama kemigi ellemeden yapmaya drlar yanasmiyor
tüm korkumda bu zaten gizemliBurun ameliyatı olmuş ve tüm süreci araştırarak buna karar vermiş biri olarak , burnunuzun güzel olduğunu ve ameliyat sonrası eziyete hiç katlanmamanız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü inanın burun derken , yüzünüzün ne hallere girdiğini gördükten sonra insan pişman olabiliyor.. Çekeceğiniz ağrı , sızı,şişkinlik ve kemik acısı da cabası ..
evet var ama tek burun ucu riskli diyorlargittiğiniz doktorlar kimler bilmiyorum ama kemikle oynanmak zorunda deil burun ucu ameliyatı diye bir şey var
hiç hiç eziyet etmeyin kendinize burnunuzda kötü bir görünüm yok.