Burnum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.331
43.872
798
Öncelikle adminler konuyu taşımazsanız sevinirim. En çok cevap alabileceğim topik burası çünkü.

Merhaba kızlar. Benim sorunum burnum3-4 gündür feci şekilde kaşınıyor. Hani kopartıp atasım geliyor burnumu. Arada sırada da yoklayan hapşuruklarım var. Ama en ilginci sabahları burnumu temizlediğim zaman peçeteye bir kaç damla kan geliyor. Öyle tahriş ederek temizleme söz konusu değil. Silme şekilde diyelim.Malum ağustosun son günlerindeyiz. 1-2 gün sonra Eylül ve mevsim geçici yaşayacağız. Zaten alerjik bir bünyem var ve astım başlangıcım var. Sanırım sonbahar alerjisi beni yakaladı. Ve ben bu kaşıntıyı nasıl geçirebilirim.Başına gelen yaşayan var mı ?

hayatım dr gitmelisin bence. bende de allerji var dr ilaç yazmıştı. iyi gelmişti bırakınca tekrar etti tabi ama yine de dayanamıyorsan en iyisi ilaç. bir de netten bitkisel yöntemler araştır istersen.

hayatım dr gitmelisin bence. bende de allerji var dr ilaç yazmıştı. iyi gelmişti bırakınca tekrar etti tabi ama yine de dayanamıyorsan en iyisi ilaç. bir de netten bitkisel yöntemler araştır istersen.
alerji doktoru izindeymiş canım eylülün ortasından önce dönmeyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…