Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar ücret ödediniz burun ameliyatına2.5 ay önce ameliyat oldum, burnum eğikti ameliyattan önce. Ameliyattan sonra da eğik sanki. normalde çok dikkatimi çekmiyor ama fotoğraf çekince daha da belli oluyor. Burun ucum da ameliyattan önce bu kadar aşağıda değildi. Bu arada ince deriliyim. Burun deliklerimin iç kısmındaki ödem tamamen indi. Ne bileyim işte bu eğiklik sonradan geçiyor mu? Ufff eski burnumu arar oldum. Eki Görüntüle 2289567
Evet ben de başarısız olduğu kanısındayımYanlış anlamayın ama çok başarısız bir ameliyat olmuş belki ödem geçince biraz daha düzelir ama burun ucunun okadar aşağıda olmamis lazım düzelmez uç kismi
Devlette oldum,!1400 tl verdimne kadar ücret ödediniz burun ameliyatına
Çok geçmiş olsun inşallah zamanla düzelirDevlette oldum,!1400 tl verdim
Burnunuza rinoplasti yapılmamış sanırım sadece septoplasti yapılmış yani estetik kesinlikle yok bu burunda, burun içi düzeltilmiş galiba. Başka bi açıklaması yok çünkü bu durumun2.5 ay önce ameliyat oldum, burnum eğikti ameliyattan önce. Ameliyattan sonra da eğik sanki. normalde çok dikkatimi çekmiyor ama fotoğraf çekince daha da belli oluyor. Burun ucum da ameliyattan önce bu kadar aşağıda değildi. Bu arada ince deriliyim. Burun deliklerimin iç kısmındaki ödem tamamen indi. Ne bileyim işte bu eğiklik sonradan geçiyor mu? Ufff eski burnumu arar oldum. Eki Görüntüle 2289567
Devlette oldum,!1400 tl verdim
Estetikle beraber sağlık sorunları da varsa fiyat düşüyor ben de devlette oldum 330 lira gibi komik bir rakam ödedim fiyat konusunda sorun yok ama başka açılardan da fotoğraf görsek daha net olur belki en yamuk görüneni atmış da olabilirsiniz tek foto ile anlaşılır mı bilmiyorum bu fotoya bakarak yorum yapacak olursak tekrar doktorunuzla görüşmeniz gerek bence estetik yapılmış gibi durmuyor maalesef hocamMerhaba açıkcası ben fiyatınıda çok düşük buldum genelde estetik fiyatları devlette bile olsa 3 den aşağı duymamıştım. Burun baya yamuk duruyor inşallah geçer çok geçmiş olsun
Doktorla 2 hafta sonra görüşeceğim. Açıkçası biraz beklemeyi tercih ettim. Çünkü ödem vs, bekleyelim diyecek. İyice ödemlerim azalıp gitmeyi düşünüyorum. Yandan pek kötü durmuyor ama işte karşıdan berbat. Bence sorunlu çünkü 2-3 aylık yapılan burunlara bakıyorum, ödemli olmasına rağman böyle yamuk değil ve ucu böyle kötü değil. 1,5 aydan sonra da kanatların kenarı cimdiklenmiş gibi görünmeye başladı. Göz altlarımda ameliyattan sonra morluk kaldı, zaten onu hiç sorun etmiyorum. Bakıyorum fotoğraflara eski burnum daha güzelmiş, ucu da düştü sanırım ameliyattan sonraAsimetri var ama eşit olmayan ödemlerden kaynaklı olabilir mi? Doktor ne diyor?
Evet yandan hatırlıyorum burnunuzu pek bir şey değişmedi diyordunuz. Önceden ön profil nasıldı peki?Doktorla 2 hafta sonra görüşeceğim. Açıkçası biraz beklemeyi tercih ettim. Çünkü ödem vs, bekleyelim diyecek. İyice ödemlerim azalıp gitmeyi düşünüyorum. Yandan pek kötü durmuyor ama işte karşıdan berbat. Bence sorunlu çünkü 2-3 aylık yapılan burunlara bakıyorum, ödemli olmasına rağman böyle yamuk değil ve ucu böyle kötü değil. 1,5 aydan sonra da kanatların kenarı cimdiklenmiş gibi görünmeye başladı. Göz altlarımda ameliyattan sonra morluk kaldı, zaten onu hiç sorun etmiyorum. Bakıyorum fotoğraflara eski burnum daha güzelmiş, ucu da düştü sanırım ameliyattan sonra
Bariz bi asimetri var ama sebebini doktor daha iyi açıklar bence siz doktora gidin en kısa zamandaYa ben de eski fotoğrafıma bakınca eski hali daha iyiymiş. Ben mi yanlı görünüyorum, burnumu mahfetmiş doktor(((