burnum kavisli 9.gunumdeyim ucu inermi duz olurmu cok kavisli

ameliyat olalı kaç gün oldu , ilk zamanlar şiş oluyormuş o yüzden zamanla kalkıklık iner diyorlar ama kavisi bilemedim.
belkide şişlik yüzünden ucu havadadır size o durum kavis gibi görünmüştür. foto görme şansımız var mı ona göre yorum yapsak

Ya burnumun kemeri alindi ama cok kavisli oldu 105 derece civarinda inme olurmu ucunda kavis duzelirmi
Pek bilmiyorum ama ucunun şişi inince daha düzgün daha az kavisli görünür umarım, şuan baya kavisli görünüyor. Doktorunun yaptığı tasarım nasıldı?
Benim de kemeri aldı doktor ama şuan pek kavisli değil, kavis şişler indikçe belirginlesecekmis ki zaten hafif bir kavis istemiştim.

Duz olacak demisti bana ama kavis var suan biraz iner diye forumlar okudum duz. Bi gorunum olmasini istiyordum kavis var aca sis felan diyemi iner diye umuyorum kemeri aldi bendede bilmiyorum inermi sence ne dusunuyosun

Hiçbir fikrim yok canım benimki bantlar açılınca kavissiz ve şişti. Bir hafta sonra düzleşti, yavaş yavaş kavisleniyor. 3 hafta oldu benim.

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama burnun kavisli yapılmış..sadece kalkıklığı biraz daha inebilir zamanla ama kavisliyse kavisli düzse düzdür,o değişmez..ayrıca burnun güzel olmuş..

Bide benim 9.gununde ondan sordum 1 ay sonra okula gitcem eski burnumla alakasi yok anlasilmasa bari .d.d
Walla burun estetiği olmaya karar verip de kimse anlamasın diye düşünen tek insansın herkes daha güzel olayım millet beni farketsin diye uğraşıyor anlaşılsa ne olacak ki..burnum ilgili sıkıntı vardı doktora gittim düzeltti dersin en fazla..

1 ay sonra normale döner ama 6. Aya kadar değişiklikler devam eder..yalnız dediğim gibi senin burnun kavisli yapılmış,dümdüz olmaz..şeklini öyle vermiş doktor..ama o kadar kavis de kalmaz dediğim gibi biraz daha normale döner

Bir de burun öyle bir uzuv ki en ufak bir değişiklik yüz ifadesini değiştiriyor ve de fark edilmemesi imkansız gibi bişey..ama şu var bazı dr lar doğal yapıyor,orjinalinden çok uzaklaştırmıyor,sen de öyle söyleseydin,bilmiyorum gerçi önceki halin nasıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…