Piercing, Hızma burnum ıltıhap kaptı

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
114
0
kızlar lutfen yardım edın yaa napcm benn dertlerım bıtmıyo bı turlu

bundan 1sene once burnmu deldırdım tabancyla temız bı yerden 4 degısık temızleme uygulandı fln ılk 4ay hıc bı sorun yoktu tabı ben sureklı uyurken carpıp cıkartıyodum kanıyodu temzlyıp takıyodum tekrar sonra burnumda bı sısık oldu sıvılce gıbı kırmızı bende ona bakım dedım kremleyım fln hızmyı bı cıkrattım o sısık balon gıbı kocaman oldu delık kayboldu hızmayı deldırdgım kısıye gıttım orayı guzel bı temzledı aldı elıne hızmayı bastırark deılk aramaya basladı :s ucunu bulduk ama ıcerı gırmıyodu takamadım ben ewe gıttım aldım hızmayı bastrdım baska bı delık acıldı dıgerınde farklı bı yerde o hızmayla 1 ay kadar qezdım yanlız hızmanın ucu ıcerden gorunmuyo yukarı dogru gıdıyo derının altından :s neyse baktım yıne bu sıstı morardı ama ole bole degıl cok buyuk dedım kapansın tekrr deldırcm ustunden 20 gun gectı bıraz ındı sıslık gıttım deldırmeye bu sefer baska bı yere adam hıc temızlemedn dırek tabancyla deldı bıde sıcaktan kafası guzelmıs herhlde normal kupe arkasınıda takmıs ewe gıdınce farkettım burnumun ıcınde kupe arkası var :s delırdım 1 hafta sonra tekrar gıttım uzak oldugu ıcın adam yukardan hızmayı bı cektı burnumdan kanlar fıskıtdı resmen :s sonra temzldık taktım acsını hıc solemıyorum bıle quzellık ugruna aradan 1 ay gectı sımdı yıne burnum msmor :S ılkten kucuktu bepanten sr qecer dedıler surdum daha cok buyudu suan mor ve kocaman ama bılıyorum hızmyı cıkarırsam yıne kapanıcak ve bıdaha deldırmem :S oyuzden cıkarmıyorum ne yapıcm ne surcem de morlugu goturcem lutfen yardım edın :S:S bıktım bıktım quzellık uqrna neler cekıom ya :s

canim demekki olmuo hizma kac kez yapmissin iltihap kapmis...zorla guzellik olmaz cikar biraz dinlensin burnun o deliklerde kapanir...bi kac ay bekle hemen deldirme sonra tekrar dene...yada hic deldirme yapistirma tak olmuosa olmuodur yani zorlamanin anlami yok...:KK51:

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle çok geçmiş olsun cnm :KK25: bi arkadaşımda burnunu deldirmişti aynı günün gecesine hastanelik oldu burundaki çok hassas bi damar zedelenmiş tedavi gördü. senin yaşadıkların kolay değil ve kendi müdahalelerinle daha da kötü yaparsın sana tavsiyem hiç erinme bir doktora veya sağlık ocağına görün. sağlığın şakası olmaz, benim de kaşımda piercing vardı sanki kafatasıma değiyo gibi çok baş ağrısı yapıodu çıkardım sora zoruma gitti o kadar heveslenmiştim tekrar takmaya çalıştım bir delikte ben açmış bulundum sonuç olarak doktora gittim bir antibiyotik krem verdi bactoroban diye izi kaldı ama :KK58:

e canım sende niye deldirip deldirip duruyon kötü olduysa bi kere hemen tedbir al 2.ye yer verme çok geçmiş olsun bırak takmasanda olur güzelim ne gerek var bak neler olmuş görmüşsün
ha guzum :KK55:

X