• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum çok mu kalkık (Fotoğraflı) (Hafif Kanlı)

oylesineblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
44
20
3
Arkadaşlar merhaba iki gün önce ameliyat oldum. Alt kısımdaki gazlı bezi açınca şok oldum. Burun deliklerim resmen ortada ben mi abartıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Siz abartıyorsunuz. Gayet normal çünkü bantlı ve muhtemelen de tamponlu. En az bir ay geçmeden hiç yorum yapmayın ve en az altı ay geçmeden burun şeklinizi kafanıza takmayın.

Bilerek askıda tutmak için bantlanıyor. Neden bu tarz sorularla kafanızı kurcalıyorsunuz; mantıklı değil daha bantlı alçılı ve tamponlu burunla bu sorular sormak. Zamana bırakın, iyileşmenize bakın, delikler vs duruşu şu an bile muntazam. Gerisini zamana bırakın. Geçmiş olsun.

Bilerek askıda tutmak için bantlanıyor. Neden bu tarz sorularla kafanızı kurcalıyorsunuz; mantıklı değil daha bantlı alçılı ve tamponlu burunla bu sorular sormak. Zamana bırakın, iyileşmenize bakın, delikler vs duruşu şu an bile muntazam. Gerisini zamana bırakın. Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim :))

Arkadaşlar merhaba iki gün önce ameliyat oldum. Alt kısımdaki gazlı bezi açınca şok oldum. Burun deliklerim resmen ortada ben mi abartıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Bende aşırı korkuyordum çok kalkık duruyordu çok iniyor merak etmeyin şimdi diyorum keşke biraz daha kalkık yaptırsaydım 😂

Back
X