Burnu sıkarak şekle sokmakla ilgili...

SadLisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
750
1
46
Diğer
Merhabalar arkadaşlar,
benim ananem burnunu sıkarsan daha ince olur küçülür derdi hep ama pek ciddiye almıyordum :) şimdi buna benzer bir ürün çıkartmışlar burnu mandal gibi sıkıp şekle sokuyor. bu mümkün olabilir mi acaba ? tıpkı alçıya alınan kolun kemiklerinin incelmesi gibi geçici bir durum mu olur diye merak etmeye başladım .arada bir aklıma geldikçe sıkıp yukarı kaldırıyorum takıntı oldu sanırım :) kaldıralım derken umarım daha çok düşürmeyiz burunu :)))) fikri olanlar yazsın :40:

demi :)) bi merak işte, neden öyle diyor acaba büyüklerimiz.gelişme çağında falan mı acaba :)))

yüz egzersizlerinin içinde böyle bir konu var burun kaldırmak için araştırırsan bulabilirsin ama işe yarar mı bilmiyorum:))

bu genelde yeni doğmuş bebekler için söylenir. burnunu sıkarsan küçük olur, yanaklarını sıkarsan gamze olur vs. ama gerçeklik payının olup gözle görülür bir etki yapacağını sanmam.

sünger bob da squidward ün suratına kapı çarpınca, çok yakışıklı oluyordu, burnu şekle giriyordu falan, o geldi aklıma:1:

Sacma.
Gunese bakarsan gozunun rengi acilir gibi birsey bu. Millet eskilerden uydurup uydurup yaymis. Bunun gibi bir suru var.

Back