Piercing, Hızma Burnu delik olanlar acil!!

Madambeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
35
1
34
2 gun once hijyenik bir yerde igneyle burnumu deldirdim su an normal bi kirmizlik var bakimina da cok dikkat ediyorum her gun baticonla silip surmem gereken kremi kulak pamuguyla suruyorum fakat tam deligin yaninda cok minik bi kilcal damar koyu kirmizi oldu bu gecer mi anlamadim ne oldugunu normal midir yani telas yaptim:18:

$image.jpg

2 gun once hijyenik bir yerde igneyle burnumu deldirdim su an normal bi kirmizlik var bakimina da cok dikkat ediyorum her gun baticonla silip surmem gereken kremi kulak pamuguyla suruyorum fakat tam deligin yaninda cok minik bi kilcal damar koyu kirmizi oldu bu gecer mi anlamadim ne oldugunu normal midir yani telas yaptim:18:

Eki Görüntüle 844044

canım konunu bulandırmıs gıbı olmıyım ama yenı deldırdıgın ıcın bısı sorcam canın yandımı acaba ?

Eki Görüntüle 844044

1 haftaya kadar normal canım seninki yanlış anlamadıysam daha iki gün olmuş biraz sabret ben deldirdiğimdede aynı seninki gibi olmuştu ama 1 hafta sonra geçtii

Eki Görüntüle 844044

normal canım benımde kızardı bu şekilde sonradan duzeldı kaafana takma telaş yapma

canım konunu bulandırmıs gıbı olmıyım ama yenı deldırdıgın ıcın bısı sorcam canın yandımı acaba ?

Yok canim zaten cok dikkatli deldirler sprey siktilar ignenin gectigini hissettim ama canim acimadi ve su an da acimiyor sadece damar gozumu korkuttu.Tavsiye ediyorum deldiriceksen igneyle deldir

1 haftaya kadar normal canım seninki yanlış anlamadıysam daha iki gün olmuş biraz sabret ben deldirdiğimdede aynı seninki gibi olmuştu ama 1 hafta sonra geçtii

Cok tesekkur ederim ya kizarmasini normal buldum ama kenardaki damardan korkmustum gerci deldirdigim yer adi duyulmus bi yer dikkat etmislerdir heralde:KK9:

yaklaşık 7 yıl oldu burnumu deldireli.. başta benım burnumda da senınkı gıbı bı durum oldu doktora gıttım ve mıkrop kaptırdıgımı hassas bı derı oldugunu söylemişti çıkar dersem çıkarmazsın biliyorum o yuzden ilaç vericem dedi ve gerçekten çok memnun kaldığım bi ilaç verdi "Thiocilliine 30g" antibiyotikli deri pomadı. bugune kadr ne zaman bı sıkıntı yasasam kullandım ama en fazla 3 kere olmuştur... aynı zamanda yenı deldıren butun arkadaşlarıma da önerdim ve teşekkür ettiler memnun kalmayanı gormedım.. üstüne ve hızmayla birlikte takarken içine doğru hafıf gıtmesıne dıkkat ederek sürüosun.. yani dozajına sen karar werebılırsın bende bı sıkıntı olmadıgı ıcn dozajları hatırlayamıyorum.. :) Geçmiş ve hayırlı olsun :)

2 bucuk yok yildr burnum delik.ilk deldirdigmde kizariklik oldu gciyo bi sure snra onemli degil cnm korkma

X