Bu tip gerekçelerle konulan yasakları mantıklı buluyorum. Gerçekten yabancı dil ders alırken hocanın ağız hareketlerini görmek önemli olabiliyor.Rektör
Nassar, söz konusu durumun
eğitimi olumsuz etkilediğini
savunarak, özellikle de yabancı dil
eğitiminde peçeli ders veren
öğretim görevlilerinin son derece
başarısız olduklarını iddia etmişti.
Bu tip gerekçelerle konulan yasakları mantıklı buluyorum. Gerçekten yabancı dil ders alırken hocanın ağız hareketlerini görmek önemli olabiliyor.
Ama genel ve herhangi bir dayanağı olmayan yasakları anlamsız buluyorum. Kim için konulursa konsun yasakçı zihniyet kabul edilebilir bir şey olmamalı. Mesela dosya takibi yapan bir memurun burka kullanması işine engel olmaz, e bırakın kullansın.
Not: Kişisel olarak burkanın hoş olmayan ve kısıtlayıcı bir şey olduğunu düşünüyorum. Yine de kullanmak isteyen kullanması sorun olmamalı.
Bu ihtimal aklıma gelmemişti hiç. Amaç bu riski ortadan kaldırmaksa bir şey söyleyemem.Bombalı teröristler kendilerini iyi saklıyorlar
Bu tip gerekçelerle konulan yasakları mantıklı buluyorum. Gerçekten yabancı dil ders alırken hocanın ağız hareketlerini görmek önemli olabiliyor.
Ama genel ve herhangi bir dayanağı olmayan yasakları anlamsız buluyorum. Kim için konulursa konsun yasakçı zihniyet kabul edilebilir bir şey olmamalı. Mesela dosya takibi yapan bir memurun burka kullanması işine engel olmaz, e bırakın kullansın.
Not: Kişisel olarak burkanın hoş olmayan ve kısıtlayıcı bir şey olduğunu düşünüyorum. Yine de kullanmak isteyen kullanması sorun olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?