Burhan Kuzu'dan 'Twitter'ı kapatın' başvurusu

Kendileri bizzat halka oradan hakaret edip, küçümseyip, alay ederken sorun yok halktan biri söyleyince hemen kapatılsın ne ala o kişiyi bıl dava aç yaa bize ne bizim hakkımızı niye elimizden alıyorsunuz orası sadece muhabbet yeri değil ki çok güzel şeyler yapılıyor ilik, kan duyuruları, kayıp çocukların duyuruları. Ama maalesef devletten kimsenin bunları paylaştığını görmüyoruz. Herkes Pamir'i arayıp resmini bilgilerini paylaşırken sayın Gökçek bey kendine oy vermeyenlere laf yetiştirmekle meşguldü. :19:

Kendisi de bir vatandaş değil mi A,B,C şahsı gib? Dokunulmazlıkları var diye gözümüzün retinasına sokmalarının anlamı ne? Herkese bir şeyler olabiliyor sosyal medyada onun kişilik haklarını bulmak için benimkinin kaç katıyla çarpmak lazım acaba ki kapatılmasını isteme gibi bir hakka sahip görüyor kendini?

Twitter'a bir on off butonu koysunlar, kızınca kapar, laf söylemek istediklerinde açarlar:ssz:

Benim de kişilik haklarım onların ağzından çıkan sözlerle zedeleniyor.
Toptan kapanmalarını talep ediyorum:ssz:

Twitter'a bir on off butonu koysunlar, kızınca kapar, laf söylemek istediklerinde açarlar:ssz:

mune hanım bunu diyecek en son kişi sen olmalısın . yada ilk deyim . tecrübelisin bu konuda . en küçük tartışma v.b bizleri banlıyorsun , sende serbest bırak bizi . orda binbir hakaret var ve kimse kimseyi şikayet dahi edemiyor. oysa sen bize burda bir sürü kural koydun. bunu koskoca bir devletin yapması abest mi şimdi...

mune hanım bunu diyecek en son kişi sen olmalısın . yada ilk deyim . tecrübelisin bu konuda . en küçük tartışma v.b bizleri banlıyorsun , sende serbest bırak bizi . orda binbir hakaret var ve kimse kimseyi şikayet dahi edemiyor. oysa sen bize burda bir sürü kural koydun. bunu koskoca bir devletin yapması abest mi şimdi...

:1::1::1:
$Bk3eknwCAAA8BMG.jpg

Son düzenleme:
AYM'ye "Twitter'ı kapatın başvurusu" yapan Burhan Kuzu'nun Selfie'sini inceleyen Twitter kendini kapatma kararı aldı. (Zaytung) :27::27:

Son düzenleme:

30pembe,
ama burda sizler polemiğe girdiniz diye siteyi topyekün kapatıp diğer bölümlerde bilgi alışverişi yapan, tüp bebek, gebelik bölümlerinde birbirine yardımcı olan insanları mağdur etmiyoruz değil mi?

Doğru olan bu tip sosyal paylaşım sitelerinde kişilere yaptırım uygulanmasıdır, devlet sosyal paylaşım sitelerine bu yönde baskı yapmalıdır.

Benim eleştirdiğim nokta bu, kalkıpta bir densiz devlet adamlarına ya da sade vatandaşa hakaret etmeli, aşağılamalı demiyorum ve bunu tasvipte etmiyorum.

İnsanların takma rumuzlar altından saldırmasını, taciz etmesini kim onaylar ki, sırf bu sebeplerden bile bazı kendini bilmezler yüzünden ne twitter ne başka sosyal paylaşım sitelerine üye dahi olmuyorum, yani bende rahatsız olurum ama tüm twitter paylaşımcılarını mesul tutmam.

30pembe,
ama burda sizler polemiğe girdiniz diye siteyi topyekün kapatıp diğer bölümlerde bilgi alışverişi yapan, tüp bebek, gebelik bölümlerinde birbirine yardımcı olan insanları mağdur etmiyoruz değil mi?

Doğru olan bu tip sosyal paylaşım sitelerinde kişilere yaptırım uygulanmasıdır, devlet sosyal paylaşım sitelerine bu yönde baskı yapmalıdır.

Benim eleştirdiğim nokta bu, kalkıpta bir densiz devlet adamlarına ya da sade vatandaşa hakaret etmeli, aşağılamalı demiyorum ve bunu tasvipte etmiyorum.

İnsanların takma rumuzlar altından saldırmasını, taciz etmesini kim onaylar ki, sırf bu sebeplerden bile bazı kendini bilmezler yüzünden ne twitter ne başka sosyal paylaşım sitelerine üye dahi olmuyorum, yani bende rahatsız olurum ama tüm twitter paylaşımcılarını mesul tutmam.

Ve ayrıca şu olsa desteklerim, hakaret eden, kişilik haklarına saldıran, insanların mahremlerini ortaya döken kişilerin ıp adreslerini, bilgilerini paylaşmıyor diye twitter'ı kapatmak yerine varsa yolu direkt twitter'a dava açılabiliyorsa buna hayır demem.

Ve ayrıca şu olsa desteklerim, hakaret eden, kişilik haklarına saldıran, insanların mahremlerini ortaya döken kişilerin ıp adreslerini, bilgilerini paylaşmıyor diye twitter'ı kapatmak yerine varsa yolu direkt twitter'a dava açılabiliyorsa buna hayır demem.

Mune bunu ne yapalım:ssz:
$BSckSkACAAAcJvO.png

Neyse ki Mune sadece bizi banliyor siteyi toptan kapatmiyor.:19:

O değilde Başbakan suyorumcusuna dava açmış geçen ilk duruşması varmış temmuza ertelenmiş:ssz:

Aaaaa ciddi mi :53:
E doğruyu söyleyeni 10. köye yolluyorlar, alıştık..Ben bayılıyorum suyorumcusuna..Laf gedik ilişkisi konusunda çok başarılı :27:

Son düzenleme:
Back