Burhan Altıntop

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Avrupa Yakası' nın ; gerek replikleri, gerek mimikleri, gerel yaşadığı talihsizliklerle unutulmaz karakteri.'' Yivruuuum! bir Burhan Altıntop kolay yetişmiiii amaaaa' sözleri ile aklımızda yer edinmiştir.

Burhan benim fenomenim adeta. onu izleyince resmen kendimden geçiyorum onu aynı karakterle başka programlarda da izleme arzusundayım hele bebişim demiyor mu yok böyle bi karakter ya burhaaaaan:52::52::52:

( burhan'ın komşusunu delirttiği bir sahnede, komşunun onu bulamaması için balkonlar arası konuşmaya başlar )

Aslında ben yoğum, ben senin süper egonum, hayalinde yarattığın bir karakterle kavga ediyorsun, benim senin süper egonum egoist! yoğum oğlum, yoğum lan, valla yoğum...

PABUCUMUN ROCKÇISI :9::9::9::9::9::9::9::9:

Sen daha dün köyden gelmiş böğün taksim meydanını öğrenmiş aklınla bana us mu veriyorsun? dikkatinizi çekerim us demek akıl demek bulmacalarda çıkiy :9: Muhteşem doğaçlama yeteneğiyle Avrupa yakasında unutulmaz repliklere imza atmış efsane dizi karakteri.

kahkalar atarak izlediğim sayesinde bir nebze de olsa stresten yorgunluktan sıyrılıp şen şakrak olmamı sağlayan tek adam :):):

Back