Saç Kesim Şekilleri Burgu Saç !! (AciiiiL =] )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

alomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
26
0
86
Ankara
Arkadaşlar burgu (twist) saç modelinin yapımını bilen varmı?
Ne zamandır arıyorum nasıL yapıLır diye ama bişey bulamadım ...bilmiyorumkismile
Aranızda biLen varmıııı????
:asigim:

Eklentiler

• $EON-springTwist2.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 2.298
  • $EON-nubianSilk2.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 2.541
Son düzenleme:
google a how to twist hair yaz canım videoda var nasıl yapıldığı
rastaya benziyor yani evde kendin yapabilir misin bilemiyorum bi yerde yaptırman lazım sanırım
mesela rasta yaptırınca sıkılırsan saçları kestirmek zorunda kalıyorsun, geri açılmıyor, bu da öyle bi şey mi

Rasta tığLa ve baL mumuyla yapılıyo ama bunda sadece saçı döndürerek yapıyosun ama nasıL tutturduklarını bilemiyorum yani saçı kıvırdığında açılıyo tekrar ya :)

bi şey sürüyolar sanırım sabit olması için rastada sürülen balmumu gibi
ama benim gördüğümde burduktan sonra örüp toka ile bağlıyorlardı ucunu
bunu yaptıktan sonra açınca saç normal haline dönüyor mu yoksa rastadaki gibi yıpranıyor mu

benim kuzenim saçlarını kendi etrafında çevirip, topuz gbi deilde sadece buruyodu yani.
sonra üzerinden düzleştrici geçiyordu saçı buruluyken, gayette çok hoş oluordu.
ama tabi o saçın halini siz düşünün artık, kırık yanık..

uzun da canım belime gelmiyor 1 senede 2-3 parmak uzadı en az 10 cm uzaması gerekirken
ve benim saçım bir zamanlar 'V' şeklindeydi
yani önden gören için göğüs hizamda, arkadan belime gelmek üzere, eşitlensin istiyoruum..

bence saçının boyunu çok etkilemeyecek şekilde her ay bir cm kestir canm. benimde öyleydi şimdi baya düz oldu arkadan.
bir cm hem belli olmaz hem de saç uçların düzelir, kırıkları gider

ben kendim kesiyorum zaten canım incelen yerler tamamen yok olmuyor ama sabırla her ay sadece ve sadece 1 cm kesersem zamanla kendine gelir diye düşünüyorum yerimseniben

Kızlaaarrr yaptım saçlarımı pek bi güzeL olduuu kaydirigubbakcemile3

Banyodan çıktıktan sonra biraz bekledim saçlarım azıcık kurudu sonra tutam tutam ayırdım büktüm büktüm kıskanç tokalarla herbirini tepede tutturdum sonra saçım tam kuruyunca açtım elimle biraz düzelttm ayy çok güzeL oldu :kedi:
Ben deneyin derim uzun saç kısa saç tüm hepsinde güzeL oLur bencee :)

bende istiyorum aslında bu modeli ama tepede nasıl tutturdun tatlım benimde arkadaşım burup hem ucundan hem saçın dibinden tokala demişti hangisi daha güzel olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…