Burda-Yazlık ceket

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
46
Bu modeli burda dergisinin mayıs sayısından diktim arkadaşlar

adszmyq.jpg

Gayet şık ve güzel olmuş arkadaşım...ayrıca çokda yakışmış...ellerine sağlık..güle güle kullan...

süper şık olmuş,
cidden bayıldım..
ellerine sağlık mehalim..

ben de istiyorummm :umursamaz:

Gayet şık ve güzel olmuş arkadaşım...ayrıca çokda yakışmış...ellerine sağlık..güle güle kullan...
saol canım . daha güzelleri sizin olsun
süper şık olmuş,
cidden bayıldım..
ellerine sağlık mehalim..

ben de istiyorummm :umursamaz:

canım benim bedenini adresini yolla bana yapmayan göndermeyen ne olsun :)))

allah seni netmesin yaaa sen biraz tecrübe kazandıktan sonra ortaya neler çıkacak çok merak ediyorum wayyyyyyy süper yaa....

varryaaaaa gerçekten bayıldımm allahım ben neden bukadar beceriksizimm yaaaa bende istiyorummmmm ii günlerde kullan bitanem çokk yakışmışş

ellerine sağlık canım çokk güzel olmuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis

mehalim süpersin,çok güzel olmuş.ellerine sağlık :)

ufffffffff bayildim yaaa cok guzel gule gule giy canim benim cok guzel
saolun canlarım benim dahada güzelleri sizin olsun :)
allah seni netmesin yaaa sen biraz tecrübe kazandıktan sonra ortaya neler çıkacak çok merak ediyorum wayyyyyyy süper yaa....
kallisim saol şimarıyorum ancak hala güzel poşetlik bebek dikemiyorum ya vay bana vaylar bana :)))
oh ohh
ellerine sağlık Mehalim
süper iş çıkarmışsın yine
tşk ederim canım
varryaaaaa gerçekten bayıldımm allahım ben neden bukadar beceriksizimm yaaaa bende istiyorummmmm ii günlerde kullan bitanem çokk yakışmışş
öyle deme arkadaşım bende beceriksez sanırdım kendimi bak başına geçince oluyor :))
ellerine sağlık canım çokk güzel olmuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis

saol canım arkadaşım :)

Off Offf diyorummm ne maharetli ellere sahipsin maşallahhh çok güzel olmuş canım yaa.Benim kırk fırın ekmek yemem lazım bunun için kaydirigubbakcemile

Off Offf diyorummm ne maharetli ellere sahipsin maşallahhh çok güzel olmuş canım yaa.Benim kırk fırın ekmek yemem lazım bunun için kaydirigubbakcemile

yok be canım başına geçsen sende en güzellerini dikersin eminim . daha güzelleri sizin olsun
marifetli bebegim masallah sana :nazar: cok begendim ellerine saglik

saol annecim benim hep sizlerin desteği ile:)

ben senin dikiş konusunda acemi olduğuna inanmıyorum.acemi işi değil bunlar bayağı anlıyorsun

eline emeğine sağlık çok güzel olmuş güle güle giy.
teşekkür ederim çok daha güzelleri sizin olsun
ben senin dikiş konusunda acemi olduğuna inanmıyorum.acemi işi değil bunlar bayağı anlıyorsun

:kedi: canım benim çok teşekür ederim. Bunlar gerçekten ilk dikt,klerim ancak ben dikişe başladığımda şunu gördüm annem terzi benim o dikiş dikerken bana bir çok şeyi dikerken ben farkına varmadan bir çok şey öğrenmişim ondan . dikiş hakkında hiç bişi bilmiyorum sanıyordum ancak işin başına geçince anlatılanları okuyunca " ya ben bunu biliyorum bunuda biliyorum nasıl yapıldığını biliyorum" gibi cümleler kurdum. insan farkına varmadan çok şey öğrenebiliyomuşvereliniortak

kızım bunu hangi arada derede diktin ben niye görmedim.gene döktürmüşün abime ne dikecen sıra ona gelmedimi?

X