Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım . daha güzelleri sizin olsunGayet şık ve güzel olmuş arkadaşım...ayrıca çokda yakışmış...ellerine sağlık..güle güle kullan...
süper şık olmuş,
cidden bayıldım..
ellerine sağlık mehalim..
ben de istiyorummm :umursamaz:
saol canım . daha güzelleri sizin olsun
canım benim bedenini adresini yolla bana yapmayan göndermeyen ne olsun :)))
mehalim süpersin,çok güzel olmuş.ellerine sağlık :)
saolun canlarım benim dahada güzelleri sizin olsun :)ufffffffff bayildim yaaa cok guzel gule gule giy canim benim cok guzel
kallisim saol şimarıyorum ancak hala güzel poşetlik bebek dikemiyorum ya vay bana vaylar bana :)))allah seni netmesin yaaa sen biraz tecrübe kazandıktan sonra ortaya neler çıkacak çok merak ediyorum wayyyyyyy süper yaa....
tşk ederim canımoh ohh
ellerine sağlık Mehalim
süper iş çıkarmışsın yine
öyle deme arkadaşım bende beceriksez sanırdım kendimi bak başına geçince oluyor :))varryaaaaa gerçekten bayıldımm allahım ben neden bukadar beceriksizimm yaaaa bende istiyorummmmm ii günlerde kullan bitanem çokk yakışmışş
ellerine sağlık canım çokk güzel olmuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Off Offf diyorummm ne maharetli ellere sahipsin maşallahhh çok güzel olmuş canım yaa.Benim kırk fırın ekmek yemem lazım bunun için kaydirigubbakcemile
marifetli bebegim masallah sana cok begendim ellerine saglik
teşekkür ederim çok daha güzelleri sizin olsuneline emeğine sağlık çok güzel olmuş güle güle giy.
ben senin dikiş konusunda acemi olduğuna inanmıyorum.acemi işi değil bunlar bayağı anlıyorsun