Lekeler, Çiller Burda Pohli kremi kullanan sırf ben myim? Sonuç harika

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
kızlar nette dolanırken pohli diye bi krem gördüm sonra burdada başlığı vardı siparişini verdm 2 tüp bide kil maskesi yolladılar baya oldu kullanıyorum resmen müptelası oldum boyutu ufak içinde pütürler var sürünce sildi yakıyo kaşındırıyo ama 5 dk sonra bişey kalmıo bana çok yaradı bu krem arabistandada çok meşhurmuş zaten bu krem kesinlikle size öneriyorum herkes bana diyo yüzün beyazladı senin diye ilk defa böyle bi sonuç aldım bi kremden resmen rengimi 1-2 ton açtı şmdi 2. tüpe geçtim koltuk altımada denizem inşallah onunda rengini açar... sizede yazayım dedim =)

ben internetten getirttim 2 tüp biide kil maskesi 25 tl ydi ama aktardada gördüm aynı kremi 10 tl ydi kesinlikle öneriyorum bide ayrıca kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum onunda çok faydası oldu....

ya ne var çözüm bulabilsek şu lekelere.. bilip de sölemeyennnn varsaaaa :)

valla sölüorum arkadaşımda ciddiye alan yok ki bi sürü krem kullandım bunun verdiği sonucu hiçbiri vermedi hemde bu kadar kısa bi sürede ben kesinlikle pohliyi öneriyorum ama orjinalini bulun mutlaka google a yazıp araştıırın başka kullananlarıda....

valla sölüorum arkadaşımda ciddiye alan yok ki bi sürü krem kullandım bunun verdiği sonucu hiçbiri vermedi hemde bu kadar kısa bi sürede ben kesinlikle pohliyi öneriyorum ama orjinalini bulun mutlaka google a yazıp araştıırın başka kullananlarıda....

senin lekeler nasıl dı ?? Akne lekesi mi ? Başka leke mi ? Akne lekesi için kullanıp fayda gören oldu mu ?

POHLİ KREMİN SAHTESİ ÇOKMUŞŞŞ.... GERÇEĞİ PÜTÜRLÜ YAPILIYMIŞ..... ÇATLAKLAR VE HER TÜRLÜ İZLERDE KULLANILIYORMUŞ....

Pohli Sivilce ve Leke Kremi
Sivilce ve lekelerden kurtaran mucize bitkisel krem
Özel bitkisel formüllü Pohli sivilce ve leke kremi ile sivilcelerinizden, lekelerinizden kurtulmak artık bir imkansız değil. Güneş' in sebep olduğu lekeleri düzenli kullanımda yok eder. Yara ve yanık izlerinin kötü görüntüsünü de düzenli kullanımla birlikte azaltır.

Ayrıca içeriğindeki bitkisel özler yaşlandırmayı geciktirici bir etkiye sahiptir. Pohli Krem cildi parlatır ve yeniler.

Pohli Krem' in iyileştirdiği bazı sorunlar: sivilce izleri, kırışıklıklar, çatlak izleri, çok derin olmayan ameliyat izleri, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri, tahriş olmuş ciltler, traş sonrası oluşan kabarıklıklar, basit yanık izleri...

Pohli Krem Nedir?
Pohli krem cilt lekelerinden ve sivilcelerden ve yanık izlerinden şikayetçi olan insanların sorunlarını gidermek ve hasarın giderilmesine yardımcı olmak üzere formülize edilmiştir.

Pohli sivilce ve leke kremini kullanan bir çok kişi üründen memnun kalmıştır ve leke ve sivilce izlerinin yok olduğunu anlatmaktadırlar

Pohli Krem Kullanımı
Nasıl Kullanılır?
Pohli Kremi kullanmadan önce cildinizi ılık suyla iyice temizleyiniz. Günde 2, 3 kez olmak üzere özellikle de geceleri yatmadan önce ince bir tabaka olacak şekilde cildinize uygulayınız. Emilim tamamlanana kadar cilde masaj yapınız.

Bir çok bitkisel üründe olduğu gibi Pohli Krem etkisini düzenli bir kullanımın ardından göstereccektir

kızlar nette dolanırken pohli diye bi krem gördüm sonra burdada başlığı vardı siparişini verdm 2 tüp bide kil maskesi yolladılar baya oldu kullanıyorum resmen müptelası oldum boyutu ufak içinde pütürler var sürünce sildi yakıyo kaşındırıyo ama 5 dk sonra bişey kalmıo bana çok yaradı bu krem arabistandada çok meşhurmuş zaten bu krem kesinlikle size öneriyorum herkes bana diyo yüzün beyazladı senin diye ilk defa böyle bi sonuç aldım bi kremden resmen rengimi 1-2 ton açtı şmdi 2. tüpe geçtim koltuk altımada denizem inşallah onunda rengini açar... sizede yazayım dedim =)

slm,
açıkcası leke yüzünden bende çok mutsuzum..bendekiler güneş lekesi,yoğun bi sivilce tedavisi görüyorum aslında zerotonin diyebi hap kullanıyorum..
ama aynı zamanda lekelerimle başım dertte..dr zerotoninin sadece sivilcelerimi geçirdi ama bütün lekeler izler duruyor maalesef:KK43:((

nette okadar çok krem ve tavsiye varki hiç birine güvenemiyorum artık:KK43:( bu uğurda çok para harcadım sonuç sıfır...
drula leke kreminide kullandım burada biyerde önerilmiş hiç bi işime yaramadı..o da çok övülmüştü ve yorumlarda tavsiye edilmişti ona güvendim ama yok boşuna..
:KK50:

ben kapaderm krem öneriyorum lekeler için. eczanelerde satılıyor 15 tl gibi bir fiyatı var. çok memnun kaldım

X