TK646 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Eylül 2007 971 4 12 Aralık 2009 Konu Sahibi TK646 #1 Arkadaşlar Burda dergisi arıyorum elinde olan varsa yazabilirmi ücretsiz değil parasıyla alıcam lütfen. Eski sayılarını bulamıyorum ,hoş yenileride yok bu şehirdede.
Arkadaşlar Burda dergisi arıyorum elinde olan varsa yazabilirmi ücretsiz değil parasıyla alıcam lütfen. Eski sayılarını bulamıyorum ,hoş yenileride yok bu şehirdede.
Vildan umutluyum Kayıtlı Üye 2 Ocak 2009 402 2 12 Aralık 2009 Konu Sahibi TK646 #2 bulunduğun yerde ki bir kırtasiyeye söylersen her ay getirir
TK646 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Eylül 2007 971 4 12 Aralık 2009 Konu Sahibi TK646 #3 Buradaki kırtasiyelerde pek o tür şeyler olmaz canım. Artı ben yeni sayılara abone oldum zatende, eski arşivi arıyorum yenileri gelene kadar. Yinede cevabın için sağol.
Buradaki kırtasiyelerde pek o tür şeyler olmaz canım. Artı ben yeni sayılara abone oldum zatende, eski arşivi arıyorum yenileri gelene kadar. Yinede cevabın için sağol.
TK646 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Eylül 2007 971 4 13 Aralık 2009 Konu Sahibi TK646 #4 Haydi kızlar işi bitenler satabilirmi dergilerini bana lütfeeeeen.
Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 55 17 Aralık 2009 Konu Sahibi TK646 #5 TK646 .!.: Arkadaşlar Burda dergisi arıyorum elinde olan varsa yazabilirmi ücretsiz değil parasıyla alıcam lütfen. Eski sayılarını bulamıyorum ,hoş yenileride yok bu şehirdede. Genişletmek için tıkla... Yazcıdan çıkartıp fotokopi ile büyütme imkanınız varsa ben internetten yükleyebileceğiniz bir kaç sayı verebilirim..
TK646 .!.: Arkadaşlar Burda dergisi arıyorum elinde olan varsa yazabilirmi ücretsiz değil parasıyla alıcam lütfen. Eski sayılarını bulamıyorum ,hoş yenileride yok bu şehirdede. Genişletmek için tıkla... Yazcıdan çıkartıp fotokopi ile büyütme imkanınız varsa ben internetten yükleyebileceğiniz bir kaç sayı verebilirim..
TK646 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Eylül 2007 971 4 18 Aralık 2009 Konu Sahibi TK646 #6 Kalliste .!.: Yazcıdan çıkartıp fotokopi ile büyütme imkanınız varsa ben internetten yükleyebileceğiniz bir kaç sayı verebilirim.. Genişletmek için tıkla... Olur canım en azından onu deneyim bi. Başka yapacak birşey yok maalesef.
Kalliste .!.: Yazcıdan çıkartıp fotokopi ile büyütme imkanınız varsa ben internetten yükleyebileceğiniz bir kaç sayı verebilirim.. Genişletmek için tıkla... Olur canım en azından onu deneyim bi. Başka yapacak birşey yok maalesef.