• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda Dergisi Ölçü Tablosu Sorunu :(

paradeisos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
100
0
96
45
İzmir
Arkadaşlar merhaba yıllardan beri var olan dikiş merakımı hayata geçirmeye karar verdim ve bu yıl Dikiş kursuna karar verdim. İlk çalışmam olan kalem eteğim de nerdeyse bitmek üzere. Ara sıra elime alıp seyrediyorum,ben yaptım,ben mi yaptım diye ;) Yalnız normalde 38 beden olan ben burda da ki ölçü tablosuna göre 42 beden çalıştım ve her parçadan 2 cm daraltmak zorunda kaldım. Bir sonraki çalışmam içinde aynı şeyimi tekrar etmek zorundayım yoksa 38 bedene göre falan mı çalışmak zorundayım? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimm...:54:

Arkadaşlar merhaba yıllardan beri var olan dikiş merakımı hayata geçirmeye karar verdim ve bu yıl Dikiş kursuna karar verdim. İlk çalışmam olan kalem eteğim de nerdeyse bitmek üzere. Ara sıra elime alıp seyrediyorum,ben yaptım,ben mi yaptım diye ;) Yalnız normalde 38 beden olan ben burda da ki ölçü tablosuna göre 42 beden çalıştım ve her parçadan 2 cm daraltmak zorunda kaldım. Bir sonraki çalışmam içinde aynı şeyimi tekrar etmek zorundayım yoksa 38 bedene göre falan mı çalışmak zorundayım? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimm...:54:

bende 38 bedenim, bende kalem etek çalıştım, ama ölçülerim tam oldu. yani kalıptan da 38 bedeni çalıştım. dikmeden önce o tablodan yararlanarak bedenini bulman lazım. hala sorunu çözemediysen yardımcı olmaya çalışırım.

Burdanin modelleri genelde bir veya yarim kalip bol oluyor bana olcum tablosundan baktigim halde. Eger "Petit" denilen minyon bayanlara gore olan kaliplarindan dikersem genelde oturuyor.

birde kalıpları çıkarttıktan sonra kendi bedeninin ölçülerine göre revize edebilirsin ben eğer burda kalıbı kullanacaksam öyle yapıyorum :9

Back