• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda dergisi kalıpları büyük mü küçük mü?

sevdalinka87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
805
5
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben dikişe yeni başlıycam burda dergisi aldım basıt şeylerden dikmeye başlıycam ama kalıplar konusunda çok kararsızım. normalde 38 beden gıyen bıryım ama dergıde ölçülere baktıgımda 42 bedene falan denk geliyorum. nette bır arkadas da burdanın kalıplarının normalden de buyuk oldugunu yazmış kafam karıştı:( daha once burda dan dikiş dikmiş olanlar yardımcı olursa çok sevınırım.kalıplar nasıl hazır giyimde 38 bedenim kaç bedende kalıp çıkarmalıyım?

Ben 34 bedenim. 36 beden bile çok büyük geliyor, iki beden kadar küçültüyorum. Pensleri yukarı alıp bel kısmını da yukarı taşımak zorunda kalıyorum. Normalde bu kalıplar alman kadınlara göre yapıldığı için (daha iriler malum) bizim ırkımıza biraz büyük geliyor.

bende bu sene dikişe başladım burda dergileri genelde hep büyük benden oluyor onların omuzları iri olduğu için hep omuzları küçültüyorum alman kadınları olduları için bel oyuntusu pek yok ben bide tontş olduğum halde hep bel bölümüne kavis veriyorum ve yeni kaban diktim dikiş stresli olduğu kadarda çok zevkli bi işmiş sonunda güzel bişeylerin ortaya çıkması insanı mutlu ediyor:)

Back