• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
123
Ankara
merhaba kızlar
çok özür dileyerek ve kendinmi bayadır tutarak su konuyu açma gereği duydum.
bu siteyi çok seviyorum ilk başvurdum yerlerden.
ama şu BDV bölümünde bazı kalsik tipler beni sinirlendiriyor.
mesela kadın kocasının dağınıklığını anlatıyor.hemen başlanılıyo aaa benim kocam çok düzenlidir seninkide tam bir hödükmüş!!!!sanki sana kocanı sordu
kendiside zaten hata yaptığını kabul ettiği bişeyde dertleşiyor.konu sahibi yerden yere vurluyor.ne namussuzluğu kalıyor ne cahilliği konusuna göre.
arkadaşının buna yaptığı bir haksızllığı yada arkadaşına yaptığı bir iyiliği anlatıyoraa sende görüşmeyi kesseydin zorlamı yaptırdı sana bunu diyenler.
birde klasik mesela konu sahibi kayınvalidem bana şunu yapmadı diyor(altın eşya vs.)çok bilmiş enteeler çıkıyor hemenaaa bu zamnada böle şeylermi olurmuş diye çıkıyolar.sana onu sormuyor ki.
hayır konuyu açan dertleşmek istiyor ama illa herşeyi çok iyi bilgiğini zanneden yada çok akıllı kocasının dünyanın en iyisi,namuslu ,entel guya,senin kocanda ne biçimmiş ailen nasılmışdiyen tipler
sanarsın herkes aynı ailede çevrede yaşıyor.
mesela bi tip vardı burda.kendisi boşanmış güzelce anlayışla kocasıyla.ailside arkasındaydı.
bunun her koca kayınvalide konusunda klasik cümleleri zorlamı evlendin nasıl evlenirsin böyle bir insanla evlenmeden önceden bilmiyordun,boşan ??olan olmuş hata yapılmış çözüm aranlıcağüı yerrde böyle yerden yere vuruluyor.r

Haklısın ama burda çeşit çeşit insan var.. herkes farklı düşünceye sahip..
Böyle konu açmak yasak bildiğim kadarıyla...

Üyeler hakkında konu açmak yasak bilmiyor musunuz?

merhaba kızlar
çok özür dileyerek ve kendinmi bayadır tutarak su konuyu açma gereği duydum.
bu siteyi çok seviyorum ilk başvurdum yerlerden.
ama şu BDV bölümünde bazı kalsik tipler beni sinirlendiriyor.
mesela kadın kocasının dağınıklığını anlatıyor.hemen başlanılıyo aaa benim kocam çok düzenlidir seninkide tam bir hödükmüş!!!!sanki sana kocanı sordu
kendiside zaten hata yaptığını kabul ettiği bişeyde dertleşiyor.konu sahibi yerden yere vurluyor.ne namussuzluğu kalıyor ne cahilliği konusuna göre.
arkadaşının buna yaptığı bir haksızllığı yada arkadaşına yaptığı bir iyiliği anlatıyoraa sende görüşmeyi kesseydin zorlamı yaptırdı sana bunu diyenler.
birde klasik mesela konu sahibi kayınvalidem bana şunu yapmadı diyor(altın eşya vs.)çok bilmiş enteeler çıkıyor hemenaaa bu zamnada böle şeylermi olurmuş diye çıkıyolar.sana onu sormuyor ki.
hayır konuyu açan dertleşmek istiyor ama illa herşeyi çok iyi bilgiğini zanneden yada çok akıllı kocasının dünyanın en iyisi,namuslu ,entel guya,senin kocanda ne biçimmiş ailen nasılmışdiyen tipler
sanarsın herkes aynı ailede çevrede yaşıyor.
mesela bi tip vardı burda.kendisi boşanmış güzelce anlayışla kocasıyla.ailside arkasındaydı.
bunun her koca kayınvalide konusunda klasik cümleleri zorlamı evlendin nasıl evlenirsin böyle bir insanla evlenmeden önceden bilmiyordun,boşan ??olan olmuş hata yapılmış çözüm aranlıcağüı yerrde böyle yerden yere vuruluyor.r
Dediğiniz gibi herkes aynı çevrede, aynı ailede yaşamıyor. Yorumlar da buna göre değişkenlik gösteriyor. Bu sitenin güzel tarafı her telden insanın olması ve her türlü görüşün söylenebilmesi.
Ayrıca entel kelimesinin hakaret olarak kullanılmasından da ben hoşlanmıyorum. Entel kelimesi entelektüel kelimesinin kısaltılmış kullanımıdır bizim dilimizde. Entelektüel de bilgi ve birikimi yoğun olan demektir. Entel kelimesini hakaret olarak kullanan bir bizim insanımız sanırım.

O zaman her konu acana, sende haklisin böyle devam mi diyelim? :KK14:
hayır canım.ben olanı anlatıyorum.mesela dediğim gbi kocasıyla sıkıntısını anlatıyor mesela ayy böyle bir adamla nasıl evlendin diyor mesela olan olmuş bi hata yapılmış yol gösterici tavırlardan çok bunu nasıl yaptın ee hata sendeymiş konu sahibi yerden yere vurluyor.tabiki herkes değil

Dediğiniz gibi herkes aynı çevrede, aynı ailede yaşamıyor. Yorumlar da buna göre değişkenlik gösteriyor. Bu sitenin güzel tarafı her telden insanın olması ve her türlü görüşün söylenebilmesi.
Ayrıca entel kelimesinin hakaret olarak kullanılmasından da ben hoşlanmıyorum. Entel kelimesi entelektüel kelimesinin kısaltılmış kullanımıdır bizim dilimizde. Entelektüel de bilgi ve birikimi yoğun olan demektir. Entel kelimesini hakaret olarak kullanan bir bizim insanımız sanırım.
entel i hakaret amaçlı kullanmadım dediğim gibi kendini entel sanalardan bahsettim

Gecen gün bir konuya yorum yaptim anlamadan dinlemeden kadin düşmani olan kadin oldum. Halbuki yazdigim şeyin dusmanlikla ilgisi uzaktan yakından yoktu. Anlamadan yorum yapilip kim kime diş geçirirse stres atmak için burada takiliyor kimileri.

hayır canım.ben olanı anlatıyorum.mesela dediğim gbi kocasıyla sıkıntısını anlatıyor mesela ayy böyle bir adamla nasıl evlendin diyor mesela olan olmuş bi hata yapılmış yol gösterici tavırlardan çok bunu nasıl yaptın ee hata sendeymiş konu sahibi yerden yere vurluyor.tabiki herkes değil
Erkek arkadaşıyla aynı evde yaşamis şiddet görmüş kıza yazilanlari gördünüz mü? Çocuğu iyice mutsuz ettiler

bende en çok her konuya ay bu fake konu diyenlere sinir oluyorum.yokmu fake konu evet var ama kendine enteresan gelen her konuya bu fake diye yazdıklarında bende rahatsız oluyorum.
Ilk konu ilk mesaj cinsellik yorumlarına sinir oluyorum ben de. Zaten böyle özel konular ilk konuyla açılır .kendimizi tanittiktan sonra mı acicaz

Canim benim bu örneklerin ne ki. Keşke bu kadarla sinirli kalsa. Çok daha beterlerini yasadim emin ol. O yuzden artik konu acmam sanirim, eskisi kadar siteye giresim de gelmiyor. Eskiden bu şekilde değildi, bi anda kendi guya namusunu, guya ahlakini ve guya güzel yasantisini sergileyerek asagilik kompleksini tatmin eden ve olur olmadik herseye muhalefet olarak ilgi cekmeye calisan insan kaynadi. Ne ara turediler bu sitede bilmiyorum. Birde konu sahibini şamar oglani zannediyorlar ya ona gulesim geliyor. Saçma sapan yorumlarına cevap verince de hemen sunu derler "eleştiri kabul edemeyeceksen konu açma".en popi KK cümlesi oldu :KK70: Herşeyi diyebileceklerine ve karsi tarafında Yarabbi sukur diyeceğine inaniyorlar. Yok yaaa :KK53: Ama herkes için değil birkaç kendini bilmez diyelim. Gene de hala burayi girilmeye layik kilan akli basinda çok üye var. İyi ki varlar. Ne diyelim..

Ama iste genel sorun bu, düsünmeden hatta herkeze karsi gelerek evleniyorlar, albuki evlenmeden önce kabak gibi hersey ortada, sonrada ah vah, eeee ne diyelim o zaman? Yada konu acanlar hep kendi taraflarindan bakuyorlar ama bizler karsi tarafinda düsüncelerini ortaya katip cevap veriyoruz, en azindan ben iki taraftan bakmaga ugrasiyorum... Misal hep kaynalar kötü degildir, gelinlerin burda yazdiklarina bakarak cevap versek oooo ama kimbilir oda kv ye neler yapiyor bunlari tabii yazmiyor, bu böyle uzar gider...:ssz:

entel i hakaret amaçlı kullanmadım dediğim gibi kendini entel sanalardan bahsettim
"Çok bilmiş enteller" yazarsanız hakaret olur. Kendini entel sanıp sanmadığını nereden biliyorsunuz hem? Hadi bana da çok bilmiş entel deyin, ya da konu sahibi olarak sizi eleştirdiğimi söyleyin.
Forumun amacı bu, burda çeşit çeşit insanız. Ben niye o adamla evlendin de derim, bu devirde böyle şeyler kalmadı da derim. Dayak yiyen kadına boşan da derim. Bunlar benim görüşlerim ve beni bağlar, sizi değil..

Yazdıklarının bazılarına katılıyorum, mesela şu dediğin doğru kız orda kocasıyla ilgili derdini anlatıyor biri çıkıyor benim kociş şöyle böyle diyor o gerçekten sinir bozucu.
Ama mesela konu sahibi açtığı konuda haksızsa bunu da belirtmemiz gerek kırmadan, üzmeden. Bi kere bi konu açmıştım, derdime dert ekledi 2 gün kendime gelemedim:KK53: O gün bugündür dert konusu açmıyorum:KK33:

Back