damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 661 421 Cumartesi 12:10 Konu Sahibi damlaainkorea #1 Ben terazi burcuyum genelde Aslan, İkizler, Kova ile anlaşabiliyorum. Sizinkiler neler?
C Cherry92 Aktif Üye Pro Üye 18 Aralık 2023 4.057 8.803 Cumartesi 12:12 Konu Sahibi damlaainkorea #2 damlaainkorea .!.: Ben terazi burcuyum genelde Aslan, İkizler, Kova ile anlaşabiliyorum. Sizinkiler neler? Genişletmek için tıkla... Burcum Yengeç en iyi anlaştığım burçlar Akrep- Aslan ve İkizler Hiç anlaşamadığım burçlar Oğlak ve Boğa
damlaainkorea .!.: Ben terazi burcuyum genelde Aslan, İkizler, Kova ile anlaşabiliyorum. Sizinkiler neler? Genişletmek için tıkla... Burcum Yengeç en iyi anlaştığım burçlar Akrep- Aslan ve İkizler Hiç anlaşamadığım burçlar Oğlak ve Boğa
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 661 421 Cumartesi 12:14 Konu Sahibi damlaainkorea #3 Cherry92 .!.: Burcum Yengeç en iyi anlaştığım burçlar Akrep- Aslan ve İkizler Hiç anlaşamadığım burçlar Oğlak ve Boğa Genişletmek için tıkla... Oglak ile bende anlaşamıyorum. Ortadan kolay kayboluyorlar, kötü gün dostu tabiri pek onlarda yok ama kendi kötü günlerinde herkesi yanında istiyorlar
Cherry92 .!.: Burcum Yengeç en iyi anlaştığım burçlar Akrep- Aslan ve İkizler Hiç anlaşamadığım burçlar Oğlak ve Boğa Genişletmek için tıkla... Oglak ile bende anlaşamıyorum. Ortadan kolay kayboluyorlar, kötü gün dostu tabiri pek onlarda yok ama kendi kötü günlerinde herkesi yanında istiyorlar
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.037 84.517 Cumartesi 12:14 Konu Sahibi damlaainkorea #4 Boğayım kimseyle anlaşamıyorum
denothanim Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 100 56 Cumartesi 13:26 Konu Sahibi damlaainkorea #5 Oglak burcuyum akreple anlasir derler erkek arkadasim akrep ama anlasamiyoruz yukseleni ikizler diye galiba
Oglak burcuyum akreple anlasir derler erkek arkadasim akrep ama anlasamiyoruz yukseleni ikizler diye galiba
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 661 421 Cumartesi 13:37 Konu Sahibi damlaainkorea #6 denothanim .!.: Oglak burcuyum akreple anlasir derler erkek arkadasim akrep ama anlasamiyoruz yukseleni ikizler diye galiba Genişletmek için tıkla... Allah anlaşmanızı sağlasın inşAllah akrep ve ikizler de uyumlu eğlenceli olabilir aslında
denothanim .!.: Oglak burcuyum akreple anlasir derler erkek arkadasim akrep ama anlasamiyoruz yukseleni ikizler diye galiba Genişletmek için tıkla... Allah anlaşmanızı sağlasın inşAllah akrep ve ikizler de uyumlu eğlenceli olabilir aslında