- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
İnternette çeşitli egzersizler ararken Burcu Vurkaç'ı gördüm. Ebru şallı gibi pilates yapıyormuş tatlıses tv'de ama ben tvde hiç rast gelmedim.İnternette gördüm.Bende daha denemedim ama burada paylaşıp her beraber başlayalım dedim :) şuan kalça ve bacak videolarını paylaşıcam. yenilerini buldukça güncelleyeceğim :)
Kalça ve bacak sıkılaştırma...
Bölüm 1... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm1 - YouTube
Bölüm 2... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm2 - YouTube
Bölüm 3... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm3 - YouTube
Bölüm 4... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm4 - YouTube
Kalça ve bacak sıkılaştırma...
Bölüm 1... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm1 - YouTube
Bölüm 2... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm2 - YouTube
Bölüm 3... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm3 - YouTube
Bölüm 4... Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm4 - YouTube
Son düzenleme: