• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burcu Kara Fırat Parlak nişanlandı

zxshermine

Nirvana
Pro Üye
16 Haziran 2011
14.960
63.154
798
Ünlü oyuncu Burcu Kara, bir süredir beraber olduğu reklamcı sevgilisi Fırat Parlak ile nişanlandı.
2 Eylül 2015
31110065.jpg

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda yemek yedikten sonra basının karşısına ele ele çıkan ikili artık ilişkilerini gizlememe kararı almıştı.

31110062.jpg

Mekan çıkışı soruları yanıtsız bırakan Burcu Kara, parmağındaki 150 bin TL’lik tektaş yüzükle dikkat çekmişti.

31110063.jpg

Yakın arkadaşlarından öğrenilen bilgiye göre evlilik kararı alan çift, 29 Ağustos cumartesi günü aile arasında nişanlandı. Nişandan fotoğrafları çiftin dostları sosyal medyadan paylaştı.

31110064.jpg

Pek çok ünlü markanın reklamlarını çeken Fırat Parlak, aynı zamanda yıllardır Tolga Çevik’in “Arkadaşım Hoşgeldin” ve “Komedi Dükkanı” programlarında yönetmenlik yapıyor.

31110068.jpg

31110067.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/29966668.asp

"Mekan çıkışı soruları yanıtsız bırakan Burcu Kara, parmağındaki 150 bin TL’lik tektaş yüzükle dikkat çekmişti."

Bazı bölgelerde ev alınabilecek bir tutarı bir yüzüğe vermek bana tuhaf gelse de , herhalde gelirleri çok yüksek ki normal bulmuşlar der ; çifte mutluluklar dilerim.

"Mekan çıkışı soruları yanıtsız bırakan Burcu Kara, parmağındaki 150 bin TL’lik tektaş yüzükle dikkat çekmişti."

Bazı bölgelerde ev alınabilecek bir tutarı bir yüzüğe vermek bana tuhaf gelse de , herhalde gelirleri çok yüksek ki normal bulmuşlar der ; çifte mutluluklar dilerim.
Daha da derler ki "Bizler öyle çok kazanan insanlar değiliz arkadaşlar, kimse bizim çok şaşaalı bir hayat yaşadığımızı zannetmesin".
Yahu zenginlik bu da değilse ne?:KK57: :KK12::KK12:

Daha da derler ki "Bizler öyle çok kazanan insanlar değiliz arkadaşlar, kimse bizim çok şaşaalı bir hayat yaşadığımızı zannetmesin".
Yahu zenginlik bu da değilse ne?:KK57: :KK12::KK12:

Bilemedim. Parmağına takacağın , düşebilecek , kaybolabilecek bir eşyaya o kadar parayı , bir anda zengin olsam da veremezdim sanırım. Bünye alışık değil çünkü :KK48: alışmışım evi çekip çevirebilmek için indirim takip etmeye.

Bekar hatunum. Bir anda karşıma bir talip çıkıp böyle bir yüzük vermeye kalksa alamam yahu korkudan , o kadar diyeyim. Kendi paramla alamayacağım , ederini karşılayamayacağım bir şey sonuçta.

Bilemedim. Parmağına takacağın , düşebilecek , kaybolabilecek bir eşyaya o kadar parayı , bir anda zengin olsam da veremezdim sanırım. Bünye alışık değil çünkü :KK48: alışmışım evi çekip çevirebilmek için indirim takip etmeye.

Bekar hatunum. Bir anda karşıma bir talip çıkıp böyle bir yüzük vermeye kalksa alamam yahu korkudan , o kadar diyeyim. Kendi paramla alamayacağım , ederini karşılayamayacağım bir şey sonuçta.
Haha aynen bende. :-)
Fakirlik kanimiza islemis bu tarz durumlar ters bize :D

Kadın resmen parmağında ev parası taşıyor. :KK53:
Arkadaşımmmğğ!! diye çığıran yönetmenle mi nişanlanmış :p
Allah mesut etsin, Yavuz Bingölden iyidir :KK59:

Bence nişan haberinden çok tektaşın fiyatı dikkat çekti.
Burcu Kara'yı çok beğenirim, gerek hanımefendi duruşu gerek sakin tavırları nedeniyle.
Çifte mutluluklar dilerim, darısı Beyazıt Öztürk'e.. :D :p ;)

Back