Asiasena Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2010 2.465 5.491 358 37 Kayseri 2 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #101 Her şey ne kadar şık yaaa kuşlara bayıldımmmmmm Allah ağzınızın tadını bozmasınn...
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #102 dentplus .!.: ne güzel anlar..Allah tamamına erdirsin..umarım çok mutlu olursunuz.. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım, amin.. umarım hepimiz çok mutlu oluruz.. :1hug: fresa .!.: darısı tüm bekarların başına mutluluklar gelinimiz burcuya damadımız ahmete Genişletmek için tıkla... evet canım darısı tüm bekarların başına, gerçi bizde hala bekarız ama olsun adım attık en azından alkisalkisalkis teşekkür ederiz :asigim: HayyaL .!.: Pastan çikolatan ve çiçeklerine ayrıca bayıldım Söz tepsine ve sizin dansınıza da tabii Tebrikler canım a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım.. benim de hepsinin tadı damağımda kaldı, temmuz gelse de nişanda tekrarlasak hihoyyyt :asigim: Asiasena .!.: Her şey ne kadar şık yaaa kuşlara bayıldımmmmmm Allah ağzınızın tadını bozmasınn... Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler canım.. Allah tüm sevenlere bunu nasip etsin.. :1hug:
dentplus .!.: ne güzel anlar..Allah tamamına erdirsin..umarım çok mutlu olursunuz.. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım, amin.. umarım hepimiz çok mutlu oluruz.. :1hug: fresa .!.: darısı tüm bekarların başına mutluluklar gelinimiz burcuya damadımız ahmete Genişletmek için tıkla... evet canım darısı tüm bekarların başına, gerçi bizde hala bekarız ama olsun adım attık en azından alkisalkisalkis teşekkür ederiz :asigim: HayyaL .!.: Pastan çikolatan ve çiçeklerine ayrıca bayıldım Söz tepsine ve sizin dansınıza da tabii Tebrikler canım a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım.. benim de hepsinin tadı damağımda kaldı, temmuz gelse de nişanda tekrarlasak hihoyyyt :asigim: Asiasena .!.: Her şey ne kadar şık yaaa kuşlara bayıldımmmmmm Allah ağzınızın tadını bozmasınn... Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler canım.. Allah tüm sevenlere bunu nasip etsin.. :1hug:
sevgi_kartal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 1.569 26 158 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #103 ince detaylar gerçekten çok ince olmuş herşey çok güzel tebrik ederim
electra_ Guru Pro Üye 4 Ekim 2009 1.833 287 363 39 Ankara 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #104 canım Allah tamamına erdirsin. çok eğlenmişsiniz resimlerden yansıyor. opuyorumnanaktan
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #105 zehra_ist .!.: ince detaylar gerçekten çok ince olmuş herşey çok güzel tebrik ederim Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler canım hihoyyyt electra_ .!.: canım Allah tamamına erdirsin. çok eğlenmişsiniz resimlerden yansıyor. opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Amin canım, darısı başına :Saruboceq: :1hug:
zehra_ist .!.: ince detaylar gerçekten çok ince olmuş herşey çok güzel tebrik ederim Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler canım hihoyyyt electra_ .!.: canım Allah tamamına erdirsin. çok eğlenmişsiniz resimlerden yansıyor. opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Amin canım, darısı başına :Saruboceq: :1hug:
sadrain vuslat Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 405 4 96 İstanbul 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #106 ertelene ertelene oluyormuş demekki..a.s Allah tamamına erdirsin.. beklemek zor iş gercekten..:1no2:
mistrall Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 4.136 1 106 Bursa 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #107 detaylara bayıldım gerçekten...çiçeğine,kuşlarına.... hepsine..inşallah düğününde böyle mutlu ve güzel,gönlüne göre olur.
detaylara bayıldım gerçekten...çiçeğine,kuşlarına.... hepsine..inşallah düğününde böyle mutlu ve güzel,gönlüne göre olur.
S silacaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 203 1 96 39 İstanbul 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #108 harikaaa herseyin mkkemmel pasta çikolata patates kuşş çiçeklerr gercekten mükemmel bide çifti yakndan görseydik şaahane olurmuş: )
harikaaa herseyin mkkemmel pasta çikolata patates kuşş çiçeklerr gercekten mükemmel bide çifti yakndan görseydik şaahane olurmuş: )
kelebeklikuzu Guru Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2009 1.229 5 356 Bursa 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #109 bütün ayrıntılar süper olmuş. ağzınızın tadı bozulmasın inşallah. mutluluklar dilerim.
betxuxl22 Benim Minik Kuzumm... Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 283 0 316 34 Diğer 11 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #110 Allah Mutlu etsin....cok güzel olmus hersey....Allah tamamina erdirsin
ESLEMSI Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2010 8 0 36 İstanbul 11 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #111 mutluluklar dılerım:)
Su-Perisi Meleğim iyiki varsın... Kayıtlı Üye 5 Mart 2007 3.864 3 683 12 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #112 herşey süper olmuş ya.bayıldım... ömür boyu mutluluklar canım...
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #113 kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim gerçi resimler sanırım eklediğim siteden silindiği için burda da çıkmıyor artık ama bu yaz nişanımızı yapamadık yapsak onları koyucaktım seneye düğünümüzü ekleyebilirim inşallah artık..
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim gerçi resimler sanırım eklediğim siteden silindiği için burda da çıkmıyor artık ama bu yaz nişanımızı yapamadık yapsak onları koyucaktım seneye düğünümüzü ekleyebilirim inşallah artık..