Burcu Esmersoy'un bu hali şaşırttı

senin adı ustunde soyadın esmersoy esmer olman lazım canım

Ben nedense siyah saci daha cok sevdim.
Hep bayilmisimdir mavi gozlerle siyah sac uyumuna.
Sari saclarla dikkat cekmiyor o mavi gozler.
Yasadigim yerde sagim solum onum arkam mavi goz sari sac.

Ama o duckface? Nayir burcu, nayir.

sesi nerden çıkıyor belli değil.bide sunuculuk yaptırıyorlar

Ilahi :) zaten kendisi zamaninda simsiyah sacli bir dilbermis.. gunelin didem klibindeki hali cok hos halbuki neden su an yakismamis anlayamadim..belkode yasi ilerledigindendir yada bizim gozumuz sarisin bombaligina alistigi icindir.. ama tabi kendisi benim guzellik anlayisimin standart basamaginda yer almakta

ben bu kadını eskiden beri tanıyorum . eskiden saçı siyahtı zaten koyu kendi rengi . sarı daha çok yakışıyor .bence güzel ve havalı fiziğide iyi . çirkin falan değil yani el insaf . daha ne olsun kuğu gibi .

bütün havası sarı saçları ama oda ne biliyim sarıda öyle bi sarı tonuki çiğ duruyor. kumral gider kumral böyle aralara hafif balyaj tarzı. kimse uyarmıyor mu çevresinden. yoksa bence güzel güzel ama biraz ukala biz hanımlar galiba ondan daha bir itici buluyoruz..
bunda bütün suç türk erkeğinindir hanımlar uzun boy fizik desen harika saç sarı göz mavi bitti isterse bizim itici olsun erkeklerin çoğu görmez maskenin arkasını ehehe :)

Neden bilmem pek itici gelir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…