Burcu Çetinkaya'nın evliliğine Nurgül Yeşilçay'dan şok yorum

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Burcu Çetinkaya'nın evliliğine Nurgül Yeşilçay'dan şok yorum
Nurgül Yeşilçay, Burcu Çetinkaya'nın Fatih Mehmet Bucak ile evlenmesine twitter'dan ilginç bir yorum yaptı
Yazdır
1,5 yıl önce Şanlıurfa’ya yerleşen Milli Rallici Burcu Çetinkaya, Fatih Mehmet Bucak ile evlendi. 7 ay önce bir arkadaş aracılığıyla tanışan ikilinin geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen bir törenle nikah masasına oturduğu öğrenilmişti.

NURGÜL YEŞİLÇAY'TAN ŞOK YORUM

Haberlerin basında yer almasının ardından oyuncu Nurgül Yeşilçay bu evliliğe Twitter'dan bir yorum yaptı. Yeşilçay'ın evliliğe yaptığı yoruma bazı takipçilerinden eleştiri geldi.

fft16_mf6106196.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/burcu-cetinkaya-nin-evliligine-magazin-2123685/

Dinime küfreden müslüman olsa hesabı :KK14:

Niye yazamazmis Meral Okay? O yazdi sen oynadin Asmali Konak'ta. Tek fark turban sanirim.

Cidden ama cidden cuk oturmuş bu yorum :D

Acaba bu kadıncağız Asmalı Konak gibi okusan da bir erkekle evlenince kırıp dizini oturman ve erkeğin ne derse onu yapman gerekir , ya da Paramparça gibi ikinci kadın harikadır iyidir, evlilik b.ktansa ikinci kadın olmak kaçınılmazdır, git milletin kocasına salça ol adamın karısı zaten pisliğin teki gibi iğrenç düşünceleri empoze eden dizilerde oynasaymış daha mı kültürel iş yapmış olurmuş??

İyiki okuyup böyle tiksinç dizilerde oynadın ya okumasaydın artık hangi sektörde film çekerdin düşünemiyorum...

Pardon da sanane milletin hayatından? Kendi isteğiyle yaptığı şey... Aman sorsalar hepiniz pek bi özgürlükçü pek bi entelsiniz.. Türbanlı milli basketbolcu bile var. İstese ralliye devam edebilirdi. Hoş bıraktımı bilmiyorum ama tweetten öyle anladım. Kimin kiminle evleneceğine kimin kapanıp açılacağına sen mi karar vereceksin.. İsterse cinsiyet değiştirir snane??

Bence evlenmesine evlenirde işin sonuna bak , derim ben
bu bucak aşiretinde boşanma yok
sanırım 2 hanım kuması olur gibi , sonra 3 kuması öyle devam eder gibi....vs,

ne kadar sığ bir düşünce.rallici bir bayan başını da örter aşiret ağasıylada evlenebilir nesi zor gelmiş nurgül hanıma

• Nurgül Yeşilçay'ın 'Burcu Çetinkaya' tweetine tepki yağdı
Çapa'nın 'Kusurabakma Nurgül seninle aynı fikirde değilim... Biz kimiz ki başkalarının tercihlerini yargılayalım' yorumuna Yeşilçay'dan şu yanıt geldi...

Back